S-a lansat primul videoclip Aylin and The Lucky Charms feat. Alexandru Burcea – Kiss

Noul single Aylin and The Lucky Charms, aminteşte de vara care a trecut, de vacanţă şi de mare într-o filmare realizată la Vama Veche, în colaborare cu Alexandru Burcea, fost membru al formaţiei Mandinga.
  • Publicat:
S-a lansat primul videoclip Aylin and The Lucky Charms feat. Alexandru Burcea - Kiss

Noul single Aylin and The Lucky Charms, aminteşte de vara care a trecut, de vacanţă şi de mare într-o filmare realizată la Vama Veche, în colaborare cu Alexandru Burcea, fost membru al formaţiei Mandinga.

Este cel de-al patrulea extras de pe albumul „Cloud”, după „Crezi în mine”, „Cloud” şi „Chemistry”. 

Odată cu noul videoclip, Aylin anunţă şi colaborarea cu designerul de bijuterii Carla Szabo lansând accesoriile “The Lucky Charms”. Acestea vor fi disponibile în magazinele Eva şi Cărtureşti, dar şi la concertele Aylin and The Lucky Charms.
 

 

Kiss – Aylin & The Lucky Charms Feat. Alexandru Burcea:

Aylin Cadîr s-a născut într-o familie de turci din Constanţa, România. La vârsta de 16 ani participă la un concurs de televiziune, care îi schimbă viaţa. În urma concursului s-a format trupa Pops, din care Aylin a făcut parte împreuna cu alte trei fete.

În anul 2004 intră la facultatea de teatru a „Universităţii Hyperion”, avându-i ca profesori pe Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu. Încă din timpul facultaţii e distribuită, după castinguri multiple, în rolul principal al serialului de televiziune „Cu un pas înainte” de la Pro TV.

Urmează o serie de producţii de televiziune cu MediaProPictures prin care are şansa să lucreze cu Horaţiu Mălaele. Acesta o distribuie în rolul „elevei” din spectacolul „Lecţia” de Eugen Ionesco şi în spectacolul „Leonce şi Lena”, pe care le regizează. În actorie continuă să fie implicată atât în proiecte teatrale independente – „Shape of things”, în regia lui Vlad Zamfirescu la Godot Cafe Teatru şi „Maitreyi” de Mircea Eliade, în regia lui Chris Simion, cât şi în scurtmetraje semnate de tineri regizori premiaţi, precum colaborarea cu Nae Constantin Tănase în „Outrageously disco”.

În paralel, îşi formează o trupă formată din tineri instrumentişti de jazz cu care susţine concerte în cluburi de specialitate din Bucureşti şi din ţară.
Vocalistele de jazz ale anilor ’50 şi-au pus amprenta asupra stilului pe care îl abordează Aylin, împreună cu artiste moderne precum Lisa Ekdahl. Îi place să cânte în cât mai multe limbi, fiind de părere că piesele trebuie cântate în limba în care au fost scrise. În repertoriu include mereu piese în limba turcă, pe care le reinterpretează împreună cu trupa ei. 

Din dorinţa de a cânta piese proprii apare primul album, „Cloud”, primul single fiind piesa cu acelaşi nume. Filmează videoclipuri la piesele „Cloud” şi „Chemistry”, la fiecare din ele lucrând cu echipe de tineri cineaşti. Pe Beat100, o reţea de socializare destinată muzicienilor, ambele videoclipuri sunt votate şi câştigă premiul pentru „cea mai originală piesa” şi pentru „cel mai bun videoclip”, în timp ce „Chemistry” este votat şi „videoclipul preferat al editorilor”.

În prezent, Aylin susţine concerte alături de trupa ei „The Lucky Charms” cu care a început deja să pregătească următorul album. Lansarea videoclipului „Kiss” marchează trei premiere: primul videoclip în care apar „The Lucky Charms”, prima colaborare cu Alex Burcea şi primul videoclip al unei piese cântate live.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mick Jagger, în rol de stră-străbunic
Mick Jagger, în rol de stră-străbunic
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”