Drake a dezvăluit că a avut COVID-19. Ce s-a întâmplat cu părul artistului

Drake a dezvăluit recent că a fost diagnoticat cu COVID-19 și că s-a confruntat cu căderea părului.
  • Publicat:
Drake a dezvăluit că a avut COVID-19. Ce s-a întâmplat cu părul artistului
Foto: shutterstock

Drake a dezvăluit recent că a fost diagnoticat cu COVID-19 și că s-a confruntat cu căderea părului, o reacție destul de comună în urma contactului cu noul coronavirus.

Drake, despre experiența COVID-19

Rapperul în vârstă de 34 de ani a împărtășit veștile pe contul lui de Instagram după ce un fan al artistului a postat două fotografii cu acesta în care se puteau observa diferențele de dimensiune a conturului în formă de inimă pe care Drake îl are în păr. În cea de-a doua fotografie, doar partea superioară a inimii este vizibilă, motiv pentru care fanul artistului a scris în descriere „Acea inimă este cam stresată”.

Drake nu a stat pe gânduri și a simțit să le ofere urmăritorilor săi din social media o explicație: „Am avut COVID, iar părul a început să crească ciudat. O iau de la capăt”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de champagnepapi (@champagnepapi)


Drake nu este singura persoană care după ce s-a vindecat de COVID-19 a observat că începe să se confrunte cu căderea părului. Mulți pacienți trec prin această etapă în care părul pică mai mult decât de obicei și pot observa schimbări chiar și la nivelul texturii lui. Din fericire, este nevoie de câteva luni ca acesta să-și revină. Potivit Academia Americană de Dermatologie, căderea părului nu este deloc ceva neașteptat, iar asta pentru că este un proces normal după ce pacientul are febră, un simptom comun pentru COVID-19.

În termeni medicali această problemă poartă numele de „efluviu telogen”, cu care se pot confrunta atât femeile, cât și bărbații. În general, după un episod COVID-19, acest aspect este vizibil după două-trei luni de la boală și poate ține până la șase-nouă luni, dar părul revine la normal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”