Dieta Matildei Pascal Cojocărița. Cele 3 alimente la care a renunțat definitiv fosta Miss România

Matilda Pascal-Cojocărița, fosta Miss România, a dezvăluit secretul său în ceea ce privește alimentația. Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv
  • Publicat:
  • Actualizat:

Matilda Pascal-Cojocărița, în vârstă de 65 de ani, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, a reușit să atragă din nou atenția publicului, de această dată datorită transformării sale spectaculoase. Artista a slăbit 10 kilograme în doar două luni și jumătate.

Matilda Pascal-Cojocărița, secretul siluetei sale

Matilda Pascal-Cojocărița a dezvăluit secretul siluetei sale: a eliminat trei alimente din meniul său zilnic.

Într-un interviu acordat pentru Click, fosta Miss România a explicat că a renunțat complet la zahăr și la consumul de carne roșie, mai precis carne de vită și de porc. Decizia de a-și schimba regimul alimentar nu a fost ușoară, dar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

„Mănânc doar carne de pasăre, de la țară, și pește. Nu mai consum carne de porc și de vită. În paralel, am renunțat și la zahăr, la făinoase și evit prăjelile. Mă simt mult mai bine așa. Și mult mai ușoară. Am slăbit aproape 10 kg, parcă sunt alt om”, a povestit Matilda Pascal-Cojocărița.

Această schimbare a regimului alimentar i-a adus nu doar o siluetă de invidiat, ci și un tonus general mult mai bun. Artista mărturisește că se simte revitalizată și plină de energie.Aceste efecte care le atribuie noilor sale obiceiuri alimentare.

Titlul de Miss România

Artista s-a născut pe 4 octombrie 1958, în Negrești, județul Vaslui. Ea este cunoscută publicului român nu doar pentru vocea sa inconfundabilă, ci și pentru cariera sa. După absolvirea liceului, s-a angajat la Combinatul de fire și fibre sintetice din Iași. Acolo a început să cânte atât muzică populară, cât și muzică ușoară, participând de asemenea și la dansuri populare.

Momentul de glorie din cariera sa a fost câștigarea, în 1979, a titlului echivalent cu „MISS România” de astăzi. Matilda Pascal-Cojocărița a obținut locul 1 la primul concurs de frumusețe feminină din România, desfășurat sub deviza „Muncă, Tinerețe, Frumusețe” la Costinești, un titlu care i-a adus recunoaștere națională.

Astăzi, la peste 40 de ani de la acel moment, Matilda Pascal-Cojocărița continuă să fie un model de perseverență și determinare, demonstrând că, indiferent de vârstă, un stil de viață sănătos și echilibrat poate aduce beneficii extraordinare.

Sursă foto – Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc