Selena Gomez, mic dejun delicios, bogat în proteine. Mănâncă zilnic același lucru!

Am făcut un mic research și am aflat ce preferă artista la micul dejun. Am fost surprinși că aflăm că Selena Gomez mănâncă în fiecare zi același lucru!
  • Publicat:

Se întâmplă de multe ori ca stilul de viață al vedetelor să fie o sursă de inspirație pentru noi. Și, pentru că suntem convinși că Selena Gomez are mulți fani și pe teritoriul românesc, cu siguranță există curioși să afle ce obișnuiește artista să mănânce. Mai exact, la micul dejun. Se spune că prima masă a zilei este cea mai importantă sau că modul în care îți începi ziua îți poate dicta parcursul ei. Ei bine, am făcut un mic research și am aflat ce preferă artista la micul dejun. Am fost surprinși că aflăm că Selena Gomez mănâncă în fiecare zi același lucru!

Ce mănâncă Selena Gomez la micul dejun, în fiecare zi?

Pentru unii, alegerea pe care o face Selena Gomez pentru micul dejun poate fi surprinzătoare, în timp ce pentru alții este pur și simplu o alegere delicioasă și bogată în proteine.

Alegerea zilnică a artistei este chorizo și ouă. Mai exact, consumă tortilla cu chorizo și ouă, quesadilla cu chorizo și ouă, orez și fasole.

Cum să faci micul dejun al Selenei Gomez

Dacă-ți surâde ideea de a consuma la micul dejun chorizo cu ouă, află că este super simplu de preparat. Tot ce trebuie să faci este să pregătești omleta jumări, în care să adaugi bucăți de chorizo. Pentru o textură diferită poți adăuga și avocado feliat și zeamă de lămâie.

Așa cum bine știm, ouăle sunt una dintre cele mai bune surse de proteină, iar beneficiile lor pentru sănătate sunt nelipsite. Sunt bogate în colină, un mineral excelent pentru memorie, sistem nervos și funcția musculară. În plus, conțin luteină și zeaxantină, benefice pentru sănătatea ochilor.

Foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc