Dieta Ancăi Țurcașiu, la 53 de ani | Cum să slăbești cu 5 mese pe zi

  • Publicat:
Dieta Ancăi Țurcașiu, la 53 de ani | Cum să slăbești cu 5 mese pe zi
Sursa foto: TikTok

Anca Țurcașiu are aproape 53 de ani, dar se menţine într-o formă de zile mari! Recent, îndrăgita vedetă a vorbit despre dieta care o ajute să arate impecabil. Iată ce a declarat aceasta!

Anca Țurcașiu a renunțat la carne

Anca Țurcașiu a dezvăluit faptul că în urmă cu mai mulți ani a devenit vegetariană. Și deși nu a renunțat la carne din obiective de sănătate sau pentru că ar fi avut probleme cu greutatea, întregul ei organism a avut numai de câștigat.

„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea”, a spus Anca Țurcașiu, la PRO TV.

„Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seară și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mai mai spus artista.

Dieta Ancăi Țurcașiu, la 53 de ani | Cum să slăbești cu 5 mese pe zi
Sursa foto: TikTok

A scos din dietă și lactatele

Mai mult, vedeta spune că are grijă să nu îi lipsească niciun nutrient esențial din alimentație. Consumă foarte mult pește și deși evită complet lactatele și carnea, își ia proteinele și grăsimile din surse vedetale.

De asemenea, Anca Țurcașiu mănâncă 5 mese pe zi, căci merge pe premiza „Mâncând, slăbești!”. De asemenea, actrița le-a mai dat câteva sfaturi doamnelor și domnișoarelor interesate să scape de kilogramele în plus.

„Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțîn din toate, legume, semințe și ton sau alt pește. Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute.

În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, etc. Mâncare multă, la ore fixe. Mic dejun consistent, gustare la ora 11:00, masă de prânz la 13:00 – 14:00, gustare la 16:00 și ultima masă la 17:00.

Mănânc 5 mese pe zi. Orice medic îți spune: mănânci și slăbești. Dar trebuie să știi ce să mănânci, cât să mănânci și cum. Nimic prăjit, nimic gras, nimic dulce, nimic sărat. Am eliminat complet grăsimile. Cașcavalul și telemeaua nu mai există pentru mine”, a încheiat aceasta.

Citește și: Cum se menține Mihaela Bilic. Dieta simplă la care apelează de ani de zile. “Mănânc tot ce îmi place. Nu am niciun fel de interdicții”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân