Declarațiile controversate ale creatoarei Vera Wang. Cum se menține în formă la 74 de ani: „Vodcă, McDonald’s și…”

Ce consumă aproape zilnic? Mulți nu o cred
  • Publicat:
Declarațiile controversate ale creatoarei Vera Wang. Cum se menține în formă la 74 de ani:
sursa foto: Profimedia

Vera Wang (74 de ani), o cunoscută creatoare de modă din America, este într-o formă fizică de invidiat. Deși nu mai are 20 de ani, vedeta face furori în mediul online. Arată incredibil de bine la vârsta sa! 

Alimentele care o ajută pe Vera Wang să se mențină în formă

Vera Wang, fostă patinoare de origine chineză, arată incredibil de bine la vârsta de 74 de ani! Mulți care o văd o invidiază pentru silueta sa și nimeni nu îi ghicește vârsta reală pe care o are. Fosta sportivă a recunoscut că nu ține o dietă minune, ba mai mult de atât, creatoarea de modă mănâncă des fast-food. Declarațiile sale au creat controverse.

În urmă cu ani buni, Vera Wang a decis să-și pună două frigidere în bucătărie, unul pentru mâncarea sănătoasă și unul pentru cea nesănătoasă.

Citește și: 4 beneficii surprinzătoare ale cafelei pentru corpul și mintea ta

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. La început a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință. Beau vodcă și mănânc un hot-dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonald’s. Beau vodcă cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri. Și gogoșile sunt pe lista mea”, spunea Vera Wang, pentru Forbes, în urmă cu ceva timp.

Vera Wang
foto: instagram

Fosta patinatoare din America arată ca o adolescentă, însă puțini sunt cei care știu secretele ei. După ce a ratat prezența la Jocurile Olimpice, la finalul anilor ’60, Vera Wang s-a orientat către lumea modei.

Face mult sport zilnic

În ultimii 30 de ani, Vera Wang a reușit să devină o creatoare de modă extrem de apreciată de toată lumea. Pe rețelele de socializare, aceasta publică des imagini cu ea, iar fanii au fost uluiți de modul în care arată. Cu toate că mănâncă anumite alimente nesănătoase, Vera Wang are grijă să aibă și un stil de viață sănătos.

Primul lucru ar fi că face multe exerciții în fiecare zi, deși nu este mare fană a sălilor de sport. În pandemie a început să-și lucreze mai mult abdomenul, iar rezultatele nu au încetat să apară.

Citește și: Un studiu recent a dezvăluit care este sportul care poate întârzia simptomele de Parkinson și cu câțiva ani

De asemenea, mănâncă mult pește cu orez și nu bea niciodată sucuri. În trecut, ea mărturisea că renunțarea la sucurile acidulate a fost unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-a făcut.  Nu se abate niciodată de la băile lungi după o zi stresantă. Mai mult de atât, atunci când stă la plajă, își protejează pielea cu diverse creme și poartă în permanență ochelari de soare pentru a-și proteja vederea.

Sursa: Daily Mail

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being