De ce a ajuns soțul lui Emily Burghelea în stare gravă la spital. Diagnosticul pus de medici: „Tratament lung”

Emily Burghelea a dezvăluit că soțul ei, Andrei, are probleme de sănătate.
  • Publicat:

Emily Burghelea, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, a dezvăluit pe rețelele de socializare că tatăl copiilor săi, Andrei, a ajuns pe mâinile cadrelor medicale din cauza unor probleme serioase de sănătate. 

De ce a ajuns soțul lui Emily Burghelea în stare gravă la spital

După ce au petrecut o vacanță de vis în Abu Dhabi, la întoarcerea în România, Andrei, soțul lui Emily Burghelea, s-a simțit tot mai rău și a ajuns în stare gravă la spital. Vedeta a fost profund îngrijorată după ce soțul ei, Andrei, a fost nevoit să rămână internat în spital.

„Tati, te așteptăm cuminți acasă, să te faci bine repede! Ne e tare greu fără tine, te iubim mult și nu-i ușor să dormim fără tine dar știm că așa-i mai bine! Ne-a vizitat astă seară o prietenă veche, și ne-a făcut pozele acestea cu iz retro, de parcă am scos albumul strabunicii de la naftalină…

Știți pozele acelea vechi, făcute întâmplător de un musafir cu un aparat de fotografiat, care prin câteva imagini surprindea exact esența familiei, fără vreun posing, fără pregătire doar… esența! Aceștia suntem noi, acum doar că ne lipsește esențialul! Ne lipsește sclipirea din ochi, iar aceasta va reveni abia atunci când tati se va întoare sănătos acasă! Viața fără tine e pustiu! ABIA AȘTEPTĂM SĂ TE FACI BINE!”, a fost mesajul transmis de Emily Burghelea pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Vica Blochina a ajuns iar pe mâna medicilor esteticieni. Vedeta vrea să facă schimbări majore: „O să stau niște ore bune în sala de operație”

A contractat un virus

Se pare că bărbatul a luat un virus periculos, așa că medicii au decis să-l țină sub supraveghere. Pentru a-și liniști fanii, Andrei a transmis că se simte mai bine, dar va mai rămâne internat în spital. De asemenea, el a dezvăluit și diagnosticul pus de medici. Soțul lui Emily Burghelea a rămas cu imunitatea scăzută din cauza infecției cu covid.

„Diagnostic până acum: e bacterie atipică, e RSV, pneumonie, tratament lung! Acum înțeleg de ce nu sunt lăsat să filmez, pentru că nu înțeleg nimic. Mai bine stau liniștit”, a scris el pe Instagram.

Sursa foto: instagram Emily Burghelea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân