Vica Blochina a ajuns iar pe mâna medicilor esteticieni. Vedeta vrea să facă schimbări majore: „O să stau niște ore bune în sala de operație”

Vedeta este adepta operațiilor estetice de ani buni.
  • Publicat:

Vica Blochina, în vârstă de 48 de ani, a decis să-și facă noi operații estetice. Fosta balerină își dorește cu orice preț să arate bine. Pe rețelele de socializare, vedeta le-a detaliat fanilor la ce proceduri estetice va apela! 

Vica Blochina, noi proceduri estetice

Vica Blochina este hotărâtă să facă schimbări majore când vine vorba despre felul în care arată. După operația de micșorare a stomacului din 2023, vedeta a decis acum să-și facă un lifting la sâni și o abdominoplastie. Ea s-a filmat direct în cabinetul medicului estetician și le-a dezvăluit tuturor că va sta mult în sala de operație.

„Am ajuns la spital, la clinică și aștept să vină domnul doctor cu echipa lui mare. Aștept să-mi facă un consult și o să intru în sala de operație. O să fac o operație destul de complicată, pentru că o să fie abdominoplastie cu ridicare de sâni, o să fie o operație în care o să stau niște ore bune. Am emoții! Vreau să-mi țineți pumnii și vă țin la curent! Vă explic după și de ce fac această intervenție”, a spus vedeta pe InstaStory.

Citește și: Plicatura gastrică, procedura la care a apelat și Vica Blochina: „Sfătuiesc toate doamnele de pretutindeni ca, atunci când pierd lupta cu kilogramele, să ajungă la medic” INTERVIU EXCLUSIV

În 2023 și-a micșorat stomacul

Anul trecut, Vica Blochina a fost supusă unei intervenții numită „plicatură gastrică”, în urma căreia a dat jos peste 10 kilograme. S-a tot luptat cu diete drastice, dar pentru că nu a reușit să slăbească, vedeta a apelat la operație.

Nu este o operație grea, este destul de ușoară. Dacă slăbesc acum 15 kilograme nu se lasă nici pielea. E tocmai bine. În momentul acesta, sunt pe butotiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc.”, detalia vedeta anul trecut.

Citește și: Proceduri estetice care pot crea un aspect ciudat al feței | Dr. Anca Minca: „Prea mult poate cauza dispariția tuturor expresiilor faciale”

Sursa foto: instagram Vica Blochina

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân