Cum a slăbit Raluca Bădulescu 70 de kilograme. Dieta care o ajută să nu se mai îngrașe la loc

Raluca Bădulescu a slăbit peste 70 de kilograme după ce și-a micșorat stomacul. Jurata „Bravo, ai stil” ajunsese la o greutate cu trei cifre (130 de kilograme), iar obezitatea îi provocase diverse probleme de sănătate.

Obezitatea este o boală care aduce numeroase afecțiuni asociate, precum hipertensiunea arterială sau modificările hormonale. În plus, kilogramele în exces se simt și la nivelul articulațiilor din cauza greutății mari, iar deplasarea este mai dificilă.

La numai un an distanță de la operația de gastric sleeve realizată de prof. dr. Cătălin Copăescu, care a operat-o și pe Teo Trandafir, vedeta scăpase de 50 de kilograme. Ulterior, cu un stil de viață sănătos, a reușit să mai dea jos încă 20 de kilograme.

Vedeta are acum 57 de kilograme și continuă să țină un regim alimentar pentru menținere.

Ce regim ține Raluca Bădulescu pentru a-și menține greutatea

În cadrul unui interviu televizat, Raluca Bădulescu a declarat că nu crede în diete drastice. Dar are un mic secret pe care l-a învățat de la prof. dr. Cătălin Copăescu: mese mici și dese, cantități mici de mâncare de mai multe ori pe zi.

Eu așa fac și mănânc orice, dar în cantități mici. Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu țin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculițe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă, spune Raluca Bădulescu.

După ce a scăpat de kilogramele în plus, vedeta s-a confruntat însă cu o altă problemă: pielea lăsată. Cu ajutorul medicului estetician și al multor mii de euro investite în diverse intervenții chirurgicale, Raluca Bădulescu a reușit să scape de pielea în exces de la nivelul abdomenului, sânilor, feței și coapselor.

Vedeta este de câteva zile în vacanță în Ibiza și a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în ipostaze provocatoare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dr. Cătălin Copăescu - Chirurg de Excelență în Chirurgia Obezității
Fondator al chirurgiei bariatrice laparoscopice din România, Dr. Cătălin Copăescu realizează prima intervenție bariatrică pe cale laparoscopică din România în anul 2002. În anul 2010 înființează primul centru complet dedicat bariatriei – Ponderas Hospital, achiziționat, ulterior, de ...
citește mai mult
Redactia CSID - Chirurg de Excelență în Chirurgia Obezității
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân