Dr. Cătălin Copăescu

Fondator al chirurgiei bariatrice laparoscopice din România, Dr. Cătălin Copăescu realizează prima intervenție bariatrică pe cale laparoscopică din România în anul 2002. În anul 2010 înființează primul centru complet dedicat bariatriei – Ponderas Hospital, achiziționat, ulterior, de REGINA MARIA în 2016, unde este, în prezent, Șeful Departamentului de Chirurgie și Director al Centrului Bariatric de Excelență, în cadrul Ponderas Academic Hospital.

Competente: Chirurgie bariatrica, Endoscopie digestive, specializat în chirurgia metabolică și bariatrică

Prof. Dr. Cătălin Copăescu deține una dintre cele mai impresionante experiențe profesionale, fiind singurul Chirurg de Excelență din România în chirurgia metabolică și bariatrică, cu dublă certificare, europeană (IFSO-EC) și americană (SRC).

De mai bine de 20 ani, Dr. Cătălin Copăescu este preocupat si de educația medicala, instruind până în prezent peste 2000 de medici din țară și din străinătate pentru tehnici de laparoscopie., în cadrul Surgical Training Institute, din cadrul Ponderas Academic Hospital.

De-a lungul cariei sale, Dr. Cătălin Copăescu a obținut peste 10 distincții, acreditări și premii naționale și internaționale pentru meritele sale, totodata, fiind membru in peste 30 de asociații și organizații de specialitate romanești și internaționale.

Fondatorul chirurgiei bariatrice laparoscopice în România, primul și singurul Chirurg de Excelență în chirurgia metabolică și bariatrică din țară, având dublă certificare, europeană din partea Federatia Internationala pentru Chirurgia Obezitatii) și americană din partea Surgical Review Corporation).
A obținut cele două titluri odată cu certificarea clinicii Ponderas ca fiind singurul Centru de Excelență în chirurgia obezității din Europa de Est. Aceasta este de asemenea și prima clinică din țară complet dedicată bariatriei, pe care a înființat-o în 2010.

Fiind cel care a pus bazele specializării sale în România, Dr. Copăescu nu este doar medicul cu cea mai vastă experiență în domeniu, ci este și chirurgul cu cea mai complexă cazuistică, rezolvând cele mai diverse și dificile cazuri de-a lungul carierei sale.
Pasionat de inovație, prin toate acțiunile sale, Dr. Copăescu a fost un deschizător de drumuri, influențând nu doar evoluția domeniului, ci și nivelul de pregătire al altor chirurgi din țară și din străinătate.

Ținând cont de parcursul său profesional, se poate afirma că, de mai bine de 25 de ani, Doctorul Copăescu face istoria domeniului său să existe și în România.

Cum a slăbit Raluca Bădulescu 70 de kilograme. Dieta care o ajută să nu se mai îngrașe la loc

Cum a slăbit Raluca Bădulescu 70 de kilograme. Dieta care o ajută să nu se mai îngrașe la loc

Raluca Bădulescu a slăbit peste 70 de kilograme după ce și-a micșorat stomacul. Jurata „Bravo, ai stil” ajunsese la o greutate cu trei cifre (130 de kilograme), iar obezitatea îi provocase diverse probleme de sănătate. […]