Cum a ajuns să arate Jessica Simpson după ce a luat pastile de slăbit timp de 20 de ani

Jessica Simpson a recunoscut în noua sa carte că timp de 20 de ani a luat pastile de slăbit.
  • Publicat:
Cum a ajuns să arate Jessica Simpson după ce a luat pastile de slăbit timp de 20 de ani
FOTO: profimediaimages.ro / Cum a ajuns să arate Jessica Simpson după ce a luat pastile de slăbit timp de 20 de ani

Jessica Simpson a lansat recent cartea Open Book, în care şi-a transpus memoriile. Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a dezvăluit că timp de 20 de ani a luat pastile, după ce în adolescenţă i s-a spus că trebuie să slăbească, notează People.

Vedeta povesteşte că totul a început în momentul în care a ajuns la casting pentru Tommy Mottola, la Columbia Records, cu ocazia aniversării sale de 17 ani. Jessica Simpson mărturiseşte în cartea ei că i s-a oferit un contract, însă cu o condiţie: ”Trebuie să slăbeşti 7 kilograme. Asta trebuie să faci ca să fii Jessica Simpson”, i s-a spus vedetei.

La vremea aceea, actriţa cântărea 53 de kilograme şi ”imediat am trecut la o dietă extremă şi am început să iau pastile pentru slăbit”, ceea ce s-a întâmplat timp de 20 de ani. ”Începusem să aud voci când eram singură, nooaptea şi aşteptat ca pastilele pentru somn să-şi facă efectul. >”, a povestit actriţa.

Cu cât cariera ei cunoştea tot mai mult succesul, presiunea a continuat, iar lucrurile chiar s-au înrăutăţit pentru artistă.

”Cu toţii ne vedem defectele, iar ale mele erau văzute de întreaga lume. Nici măcar nu erau defecte, ci le transformam fără măcar să-mi dau seama”, a povestit Simpson pentru People.

Mama a trei copii a continuat să povestească în cartea sa şi despre abuzul sexual cu care s-a confruntat în perioada copilăriei, despre care ani de zile nu a vrut să vorbească. În urma traumei, Jessica s-a lovit de anxietate şi a început să se trateze cu alcool şi stimulente.

”Mă omoram singură cu alcoolul şi pastilele”, a adăugat actriţa.

În 2017 vedeta a realizat ce făcea, de fapt şi încă de atunci nu a mai consumat alcool, pentru că a ştiut că este timpul să ceară ajutorul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân