Corina Caragea, cum a slăbit 4 kilograme după perioada de izolare, fără să se înfometeze

Află cum a reuşit Corina Caragea să slăbească după perioada de izolare, fără să ţină dietă
  • Publicat:
Corina Caragea, cum a slăbit 4 kilograme după perioada de izolare, fără să se înfometeze
FOTO: Instagram / Corina Caragea, cum a slăbit 4 kilograme după perioada de izolare, fără să se înfometeze
Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de ştiri sportive din România, iar multe dintre femei o admiră în special pentru părul ei negru, lucios şi cu un aspect sănătos, dar şi pentru silueta pe care o are. De-a lungul timpului, vedeta a fost întrebată care sunt secretele ei de frumuseţe şi nu s-a sfiit să le împărtăşească cu fanii. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre dieta pe care o urmează şi sporturile pe care le practică, aceasta fiind cea mai mare curiozitate din perioada pandemiei.
 
Fără niciun dubiu, o alimentaţie sănătoasă, disciplina şi câteva ore de sport sunt nelipsite din rutina Corinei Caragea. Vedeta preferă sportul în aer liber şi obişnuieşte să meargă la sală de trei ori pe săptămână.
 
„Pe mine o să mă găsiţi în parc cu rolele, sau alergând, ori cu bicicleta. Pe de cealaltă parte, sala e ca un al doilea job pentru mine. Spun asta pentru că nu lipsesc, mă duc disciplinat, de trei ori pe săptămână”, spune prezentatoarea ştirilor sportive potrivit Click!.

A slăbit 4 kilograme după perioada de izolare

Multe dintre femei s-au confruntat în perioada de izolare cu kilogramele în plus, iar asta pentru că parcurile şi sălile de fitness au fost închise, nu oricine este atât de motivat încât să-şi facă antrenamentele acasă, iar în toată acea perioadă, experimentele culinare au fost nelipsite. Şi în cazul Corinei Caragea, izolarea şi-a pus amprenta asupra siluetei.
 
„M-am îngrăşat 5 kg. N-am fost niciodată genul care stă cu ochii pe cântar, dar am simţit că nu mă mai încap hainele. Asta pentru că am stat acasă şi, deşi nu am nicio treabă cu bucătăria, am învăţat să fac o prăjitură, am mâncat floricele uitându-mă la film, nu am mai fost la sală… Am mai făcut eu sport în sufragerie, dar nu e acelaşi lucru. Dar, când s-au deschis parcurile, eram acolo prima, când s-au redeschis sălile, eram acolo prima. Am dat jos 4 din cele 5 kg”, spune ea.
 
Din fericire, nu a fost niciodată nevoită să ţină diete sau să se înfometeze şi nici nu a avut probleme vizibile cu greutatea. În schimb, prezentatoarea ştirilor sportive nu mănâncă după orele 17-18 şi lasă să treacă 16 ore între cină şi micul dejun. 
 
„La mine a mers foarte bine un program în care mănânc doar în decursul a 8 ore, astfel încât să las 16 ore între ultima şi prima masă. Fac asta în fiecare zi. Mi-am obişnuit corpul aşa şi mă simt mult mai bine seara, adorm mai bine. E greu doar în zilele în care sunt de dimineaţă la PRO TV, când mă trezesc la ora 4.00. Pentru a-mi respecta pauza de 16 ore, trebuie să aştept cu micul dejun până spre ora 9.00. E un coşmar”, mărturiseşte prezentatoarea tv.
 
 
 
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân