Ce semnificație au visele? Cum le putem interpreta | Andrea Filip, Altceva cu Adrian Artene

  • Publicat:
Ce semnificație au visele? Cum le putem interpreta | Andrea Filip, Altceva cu Adrian Artene

Despre semnificația viselor și felul în care sunt ele interpretate s-a discutat și tot discutat, însă nimeni nu a reușit până acum să pună punctul pe adevăr. Andrea Filip, Psiholog, Facilitator Sedona Method, Master & Certificat of Science ThetaHealing, a identificat trei lucruri legate de vise care te pot ajuta să le descifrezi. Invitată în cel mai nou episod de podcast Altceva cu Adrian Artene, reputatul specialist a povestit de înțelesul tuturor despre ce este vorba.

„Sunt trei lucruri legate de vise pe care le consider acum relevante. De cele mai multe ori, știe toată audiența, cel puțin 90% dintre vise sunt doar o reciclare a experiențelor din ziua anterioară. Deci, ce te-a marcat și n-ai reușit să rezolvi în ziua anterioară, într-o formă poetică, metaforică le reiei în vis. Nu e mare lucru. Ce zic unii oameni, acea emoție care pare că li se întâmplă a doua zi este pentru că ei nu reușesc să se rupă. De fapt, asta era o încercare de a rezolva problema de dinainte. În schimb, în loc să lași problema și să te plângi, o iei și o cari cu tine în ziua următoare. Deci, eu iau energia, emoția visului și o duc cu mine, în loc să fie întrerupt visul când m-am trezit. Pentru foarte puțini oameni, dar aceștia sunt oameni spirituali, cu capacități paranormale, visele au această semnificație profetică. Dar, sunt foarte puțini, nu știu, probabil 0,01% de pe planetă. Eu nu aș lua visele în sens profetic pentru că nu are rost”, i-a spus Andrea Filip lui Adrian Artene.

Există pe de altă parte, spune psihologul, acea categorie de vise care aduc cu ele un „bagaj emoțional neprocesat, neelaborat, negândit”.

„De exemplu, dacă tot timpul visezi că te fugărește un urs este, de fapt, propria ta agresivitate care îți vine s-o exprimi, dar este reprimată. Și, atunci, ursul este furia din tine”, afirmă Andrea Filip.

Psiholog, Facilitator Sedona Method, Master & Certificat of Science ThetaHealing, Andrea Filip mizează în activitatea ei pe două metode vindecătoare: Metoda Sedona și ThetaHealing. Pe parcursul celor mai bine de 60 de minute de discuții, specialistul împreună cu realizatorul podcastului, Adrian Artene, au reușit să atingă și alte teme de maxim interes pentru publicul avid de acest gen de informații.

Episodul complet poate fi urmărit aici:

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân