A decedat Carmen Lela, cunoscuta artistă de muzică populară. Se lupta cu o boală teribilă

Artista îndrăgită din Dorohoi a murit chiar în ziua în care împlinea 38 de ani.
  • Publicat:
Carmen Lela, una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică populară din țară, a murit sâmbătă, 20 ianuarie 2024, chiar în ziua în care împlinea 38 de ani. Ea se afla în spital, după ce suferise o operație dificilă în Anvers, Belgia. 

Carmen Lela a decedat la 38 de ani

Carmen Lela, o solistă de muzică populară și de petrecere din România, a pierdut lupta cu viața la doar 38 de ani. Sora ei, Lucia, a anunțat recent pe social media că interpreta a decedat, asta după ce în urmă cu câteva zile, ea povestea că starea lui Carmen s-a agravat.

„În acest moment ea luptă pentru viața ei. Avem nevoie de mulți oameni care să se roage pentru ea. Dumnezeu să aibă milă de ea”, scria sora ei, Lucia, înainte ca artista să piardă lupta cu viața.

Din păcate, trupul slăbit al lui Carmen Lela a cedat chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 38 de ani. De ceva timp, ea se lupta cu o boală crâncenă, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

„Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă. Astăzi, de ziua ta, te-ai stins… Dumnezeu să te odihnească în pace, sora mea scumpă”, a fost mesajul dureros postat pe Facebook de către sora sa.

Citește și: Boala de care suferea Rona Hartner. Artista spera că se va vindeca, dar medicii erau sceptici

A crescut la orfelinat

Carmen Lela a avut o viață grea în copilărie! A fost nevoită să crească la orfelinat alături de fratele ei, Ciprian, în Dorohoi. În urmă cu ceva timp, cei doi frați vorbeau deschis în cadrul unui interviu. În plus, Carmen Lela și Ciprian dezvăluiau că ceilalți doi frați ai lor au crescut în Bacău.

„Viața prin care am trecut, experiențele noastre – și sper ca și trăririle și rezultatele pe care noi le-am obținut în toți acești ani – să fie o inspirație pentru ceilalți. Am trăit și noi, ca și voi, experiențe rele, nu ușor de trecut, dar vrem astăzi ca cei care vă aflați într-un punct de răscruce să înțelegeți că totul are un rezultat bun dacă îți dorești acest lucru și lupți pentru ceea ce ți-ai dorit. Să nu renunțați niciodată la vise pentru că, la orice vârstă te-ai afla, aceste vise sunt singurele care te țin pozitiv pe tot parcursul timpului”, spunea Ciprian.

Ce declara fratele ei

„Având situația precară în familie a trebuit să ajungem prin centrul de plasament. Am trăit această experiență, nu una foarte urâtă, nu pot să spun că a fost atât de terifiant, a avut și momente frumoase această experiență, colectivul foarte frumos, te simți nu ca în sânul familiei, dar e o prietenie care se leagă pe viață.

Educația de care ai parte acolo este una benefică, de viitor, dacă vrei să reușești în viață trebuie să asculți la ceea ce ți se spune, sunt lucruri importante. Poate că acum nu le vezi, dar sunt oameni în jur care te sfătuiesc și te îndrumă să devii un om matur, puternic, stabil, pe puterile tale. Toți luptăm pentru asta și dacă dai atenție poți reuși”, a mai povestit Ciprian, conform stiri.botosani.ro.

Sursa foto: facebook Carmen Lela
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân