Ce mănâncă Paula Seling într-o zi obişnuită, de când a devenit vegană

Iată ce mănâncă Paula Seling de când a devenit vegană.
  • Publicat:
Ce mănâncă Paula Seling într-o zi obişnuită, de când a devenit vegană
Foto: Instagram
Ştim despre Paula Seling că este foarte preocupată de sănătatea şi silueta ei, motiv pentru care şi-a schimbat complet stilul de viaţă şi a decis să devină vegană, ocazie cu care împărtăşeşte cu fanii ei nu doar secretele care au ajutat-o să slăbească peste 10 kilograme încă de anul trecut, ci şi diverse preparate vegane.
 
Sunt mai bine de nouă ani de când a renunţat să mănânce carne, preferând legumele, fructele, supele şi, din când în când, peştele.
 
„Neavând totuşi o dietă omnivoră cred că am anumite carenţe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm (nr. ea şi soţul ei, Radu Bucura) decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când peşte. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor şi a felului în care se tratează animale de consum”, a  declarat Paula Seling la ”Dincolo de aparenţe”.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Ce mănâncă Paula Seling într-o zi obişnuită?

Pentru că se simte foarte bine de când a eliminat toate produsele de origine animală din alimentaţia ei, a deschis un vlog vegan prin care îşi propune să le explice şi altora beneficiile acestui stil de viaţă.
 
„Mănânc cât mai variat, salate multe de frunze verzi, broccoli, conopidă, mazăre, fasole, năut, chia, chinoa, etc. Meniul este bazat pe câteva principii simple şi pe combinaţii de alimente din grupele principale: legume, cereale, verdeţuri, leguminoase boabe, oleaginoase, fructe şi plasarea lor în meniu în funcţie de metabolism şi necesităţile organismului. De exemplu, seara e indicat să nu mâncăm fructe pe care le putem mânca dimineaţa. Porţiile de fructe să nu fie mari.Leguminoasele boabe (fasole, năut, linte) conţin proteină de calitate şi le combin cu garnitură din crucifere (broccoli, conopidă, varză), ciuperci, leguminoase verzi (mazăre) şi cu verdeţuri valoroase (ruccola, spanac, etc). Am renunţat la cafea, nu beau alcool, beau ceaiuri, mai ales verde şi alb, pe care le consider un dar incredibil de sănătos. Deseori îmi fac suc de tulpini de ţelină, pe care îl beau dimineaţa, după un pahar de lămâie cu apă, pe stomacul gol, procedeu ce alcalinizează corpul şi aduce vitamina C”, a declarat Paula Seling pentru Click.ro.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân