Cum arată viitoarea noră a lui David Beckham, mai mare cu 4 ani decât fiul lui

Fiul cel mare al lui David şi Victoria Beckham a anunţat logodna cu frumoasa Nicola.
  • Publicat:
Cum arată viitoarea noră a lui David Beckham, mai mare cu 4 ani decât fiul lui
David şi Victoria Beckham au anunţat public, weekend-ul acesta, logodna fiului lor cel mare, Brooklyn. Iar viitoarea soţie a tânărului, Nicola Peltz, nu l-a cucerit doar pe fiul soţilor Beckham, ci şi pe viitorii socri, informează ADPM.

Fiul lui David Beckham, gata de nuntă

Brooklyn, fiul cel mare al lui David şi Victoria, s-a logodit. Norocoasa este nimeni alta decât Nicola Peltz, cea cu care tânărul se iubeşte deja de ceva vreme. Logodna a fost anunţată pe Instagram. În fotografia ce anunţă fericitul eveniment, Nicola Peltz poartă o creaţie semnată de viitoarea sa soacră, Victoria Beckham. Este vorba despre o rochie galbenă, de vară, al cărei preţ se ridică la aproape 1000 de dolari.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto
 
Brooklyn Beckham şi frumoasa Nicola se iubesc din noiembrie 2019. Şi-au recunoscut însă public relaţia abia în luna ianuarie a acestui an.
 
„Acum două săptămâni, i-am cerut mâna sufletului meu pereche, iar ea a acceptat. Sunt cel mai norocos bărbat de pe pământ. Promit să fiu cel mai bun soţ şi, într-o bună zi, cel mai bun tătic. Te iubesc!”, a scris Brooklyn pe Instagram.
 
Logodnica sa a distribuit aceeaşi fotografie, în care apare îmbrăcată într-o rochie galbenă cu volane. „Sunt nerăbdătoare să-mi petrec restul vieţii alături de tine, dragostea ta este cel mai preţios cadou”, a mărturisit ea, înainte de a-i mulţumi surorii lui Brooklyn, tânăra Harper, pentru că le-a făcut fotografia. 
 
Fosta membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham, a fost încântată de logodnă, felicitându-i pe cei doi: „Cea mai emoţionantă veste. Nu putem fi mai fericiţi! Vă dorim dragoste şi o viaţă plină de bucurie”, a scris ea. 
 
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân