Ce dietă ține Anca Serea, de fapt. Ce mănâncă „mama eroină”, pentru a arăta impecabil după ce a născut 6 copii

Ce mănâncă Anca Serea pentru a fi într-o formă fizică de invidiat?
  • Publicat:

Anca Serea este una dintre cele mai iubite vedete autohtone. Pe lângă că este mamă a 6 copii, vedeta are un fizic impecabil. Multă lume se întreabă care este secretu siluetei sale și ce mănâncă, de fapt, Anca Serea. La cei 41 de ani, soția lui Adi Sînă este de părere că echilibrul este cheia.

Ce mănâncă Anca Serea

Anca Serea evită alimentele nesănătoase și se concentrează pe consumul de preparate nutritive. Mai mult, vedeta se ține departe de tot ce înseamnă zahăr și recunoaște că nu este un fan al dulciurilor. Tot ea cunoaște importanța activității fizice, de la care nu se abate niciodată.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe.”, a mărturisit vedeta pentru viva.ro.

Frumoasa mămică recunoaște că nu gătește tot timpul, însă atunci când o face are grijă să satisfacă gusturile tuturor celor 6 copii.

„Gătesc aproape orice. Prepar absolut tot. Să vedeți la mine pe Instagram! Dar pot să vă spun ce am gătit ieri. Am gătit o ciorbă din curcan cu multe legume și un ostropel de curcan cu piure. Unii au vrut piure, alții au vrut orez.”, a mai spus ea.

Consumă și fast-food

În ceea ce privește micile tentații, Anca spune că mai face excepții. Atunci când cei mici au poftă de fast-food, vedeta le îndeplinește dorința. Totuși, acest lucru nu se întâmplă prea des, ci o dată pe lună.

„Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Mai mergem și la fast-food, da. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte. Și chiar le încurajez pe mămici ca, uneori, să facă excepții, pentru că excepțiile sunt sănătoase. Chiar dacă ne-am dorit să trăim într-o lume perfectă, lumea perfectă nu există decât dacă ne-o creăm noi, aparent perfectă. Deci da, ei mai mănâncă și la fast-food, la petreceri, sau, dacă mă roagă, mai mergem și aici, o dată pe lună, nu știu exact.

Nu le interzic, sincer, nimic din tot ce e cu măsură și cu echilibru. Nu ai ce să faci. Și dacă ar pleca de acasă, sunt adolescenți, nu poți să-i controlezi să nu mănânce. Mi se pare aiurea și nici nu sunt omul ăla. Ar trebui să fii constant când iei decizii din acestea și trebuie să fii și tu un exemplu, ca să le interzici lor să facă niște lucruri.”, a adăugat vedeta.

 

Nu a consumat niciodată alcool

Când vine vorba de alimentele pe care nu le consumă, Anca a dezvăluit că nu a consumat niciodată alcool. Vedeta a declarat că nu a băut niciodată o băutură alcoolica, pentru că nu a fost atrasă de acest lucru.

„Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta.”, a mai spus Anca.

Sursă foto – Facebook Anca Serea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan