Cauza morții lui Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka

Ce au anunțat anchetatorii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani. Fost hocheist al clubului Pittsburgh Penguins a fost găsit decedat luni, 18 martie 2024. 

Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a murit

Fost hocheist al clubului Pittsburgh Penguins, Konstantin Koltsov, s-a stins din viață la doar 42 de ani. Tenismena Aryna Sabalenka este în doliu.

„Suntem în doliu. Federația Belarusă de Hochei își exprimă condoleanțe sincere familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe Konstantin”, s-a arătat scris pe site-ul oficial al instituției.

S-ar fi sinucis

Inițial, s-a vehiculat că fostul sportiv ar fi suferit un AVC , dar anchetatorii au ajuns la concluzia că acesta s-ar fi sinucis.

„Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie, la aproximativ 12:39 a.m., poliția și pompierii din Bal Harbour au fost trimise la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue. Apelul anunța că un bărbat a sărit de pe un balcon”, se arată în raportul Departamentului de Poliție din Miami-Dade.

Poliția din Miami a precizat că Koltsov, fostul jucător de hochei pe gheață din NHL, s-ar fi aruncat de la balconul locuinței sale din Miami. Bărbatul locuia cu  Aryna Sabalenka în SUA. El mai fusese căsătorit și avea 3 copii.

Citește și: Glynis Johns a murit. Actrița celebră din „Mary Poppins” avea 100 de ani

Konstantin Koltsov a jucat în liga profesionistă nord-americană (NHL), la echipa Pittsburgh Penguins. El a câștigat titlul în Superliga rusă cu Salavat Yulaev Ufa, în 2008. În prezent, era antrenor secund al clubului.

Sursa foto: Profimedia& Instagram Aryna Sabalenka

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân