Cântăreața Oana Radu, de nerecunoscut. Cum arată după ce a slăbit peste 50 de kilograme

  • Publicat:

Cântăreața Oana Radu a slăbit peste 50 de kilograme în numai câteva luni. Vedete ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme, așa că a luat atitudine și s-a ambiționat să dea jos kilogramele care îi afectau atât imaginea de artistă, dar și sănătatea fizică și psihică.

Recent, artista și-a surprins fanii de pe Instagram postând o imagine în care poartă doar lenjerie intimă.

Cântăreața Oana Radu, despre lupta sa cu kilogramele în plus și anxietatea

Artista a povestit că s-a luptat cu anxietatea timp de patru ani din cauza faptului că nu reușea să ajungă la kilogramele dorite, potrivit Cancan.

Vedeta își punea baza doar în mâncare, fiind de altfel singura ei sursă de fericire. Ba chiar a ales să dispară la un moment dat din showbizul românesc, după ce se îngrășase la loc.

De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare, povestește cântăreața Oana Radu.

Oana Radu a ținut un regim hiperproteic, a eliminat complet din alimentaţie fructele şi carbohidraţii și a luat suplimente alimentare, naturale, din plante, care ajută metabolismul şi arderile. Dar nu i-a fost deloc ușor, vedeta recunoscând într-un interviu recent că poftele puseseră iar stăpânire pe ea și kilogramele începuseră din nou să se adune.

Orice însemna mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc, a explicat Oana Radu în urmă cu ceva timp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân