Beyonce şi-a anulat un concert în Belgia din pricina… deshidratării!

"Extenuată şi deshidratată", cântăreaţa americană Beyonce şi-a anulat în ultimul moment un concert pe care trebuia să îl susţină marţi seară la Anvers, un oraş din nordul Belgiei, alimentând astfel zvonurile despre o posibilă sarcină.
  • Publicat:
Beyonce şi-a anulat un concert în Belgia din pricina... deshidratării!

„Extenuată şi deshidratată”, cântăreaţa americană Beyonce şi-a anulat în ultimul moment un concert pe care trebuia să îl susţină marţi seară la Anvers, un oraş din nordul Belgiei, alimentând astfel zvonurile despre o posibilă sarcină.

„Medicii lui Beyonce au sfătuit-o să se odihnească din cauza deshidratării şi a unei stări de mare oboseală”, se afirmă în comunicatul publicat pe site-ul Sportpaleis din Anvers, unde artista americană ar fi trebuit să cânte în faţa a 15.000 de persoane.

Beyonce „aşteaptă avizul medicilor înainte de a lua o decizie” în legătură cu cel de-al doilea concert pe care trebuie să îl susţină la Anvers, miercuri seară, informează acelaşi comunicat.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Bradley Cooper promovează îngheţata
Bradley Cooper promovează îngheţata
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor