Radu Vâlcan – după vacanţă, se bucură de super tonus

Ce poate fi mai relaxant la început de an decât o vacanţă pe plaje exotice? Adela Popescu şi Radu Vâlcan au bifat o experienţă deosebită pe tărâmurile de vis din Insulele Seychelles. Pentru că Adela duce o viaţă exemplară, ne-am gândit să vedem dacă şi partenerul ei, Radu Vâlcan, îi urmează exemplul în ceea ce priveşte grija pentru sănătate. Iată ce ne-a mărturisit!
  • Publicat:
Radu Vâlcan - după vacanţă, se bucură de super tonus

Ce poate fi mai relaxant la început de an decât o vacanţă pe plaje exotice? Adela Popescu şi Radu Vâlcan au bifat o experienţă deosebită pe tărâmurile de vis din Insulele Seychelles. Pentru că Adela duce o viaţă exemplară, ne-am gândit să vedem dacă şi partenerul ei, Radu Vâlcan, îi urmează exemplul în ceea ce priveşte grija pentru sănătate. Iată ce ne-a mărturisit!

CSÎD: Tu şi Adela v-aţi întors recent dintr-o vacanţă exotică. Cum v-aţi împăcat cu cremele cu protecţie solară?

Radu Vâlcan: Am stat la plajă, dar am evitat perioada de la mijlocul zilei. Practic, pe mine m-a prins soarele chiar şi dimineaţa, când ieşeam la jogging pe plajă. Folosim foarte puţin din aceste produse pentru că stăm foarte puţin la soare. Soarele a devenit foarte dăunător, astfel că evităm interacţiunea cu el.

CSÎD: Consideri bronzul un ingredient al unui look sexy?

R.V.: În principiu da, atât timp cât stai la soare cu măsură, nu are ce să fie rău.

CSÎD: Cum procedezi după o baie de soare: foloseşti produse de menţinere a bronzului?

R.V.: Singurele produse care ar trebui folosite sunt cele de hidratare şi multă apă. Aşa încerc să-mi menţin şi starea de psihic bună, nu numai bronzul. Mă ajută faptul că am un pigment foarte bun, mă bronzez nestând la soare neapărat şi bronzul se menţine fără vreun efort. Sunt un norocos din punctul acesta de vedere.

CSÎD: La ce terapii corporale apelezi când vrei să te relaxezi?

R.V.: Terapiile corporale le regăsesc în mişcarea propriu-zisă pe care încerc să o fac cât mai mult posibil: fotbal, schi, jogging. Iar vara, că tot vorbim de anotimpul cald, mă relaxez foarte tare înotând.

 

CSÎD: Eşti pasionat de gătit? Ce preparate culinare sănătoase ai în “portofoliu”?

R.V.: Îmi place să gătesc, dar n-aş putea să spun că sunt un pasionat al gătitului. Încercăm să gătim cât mai sănătos posibil şi atunci devine foarte simplu totul. Ne bucurăm de curte şi de faptul că putem să gătim în aer liber cu tot ce implică asta: carne, peşte şi legume la grătar.

CSÎD: Ce preparate culinare v-au impresionat în Seychelles? Aţi “abuzat” de peşte şi fructe exotice?

R.V.: Abuzăm de peşte şi în România, nu numai în vacanţe. În plus, acolo există o varietate a fructelor exotice pe care nu le găseşti la noi, astfel că am profitat la maximum de acest lucru. Este şi asta o formă de hidratare.

CSÎD: Cum te pregăteşti pentru noul sezon din “Pariu cu viaţa”? Eşti mai activ la sală, apelezi la diverse trucuri ca să fii energic?

R.V.: Am început deja filmările pentru “Pariu cu viaţa” care va începe din 25 martie la PRO TV , o să vă surprindă personajele noastre în sezonul 4. În momentele de pauză dintre filmări, când vrem să găsim un mod de relaxare, eventual, stăm pe malul lacului din Buftea, unde poţi să te odihneşti citind ceva.

CSÎD: Ce sfaturi de slăbire ai pentru domni?

R.V.: O alimentaţie cât mai sănătoasă, multă mişcare şi odihnă pe măsură. Nu pot să dau sfaturi de slăbire pentru că fiecare persoană este diferită. În principiu, sportul este valabil pentru oricine, dar înainte de toate, trebuie să-ţi cunoşti metabolismul foarte bine, arderile diferă de la caz la caz.

CSÎD: Ai înotat în ocean? Cum ai descrie experienţa?

R.V.: Experienţa este incredibilă atunci când faci baie în ocean şi te gândeşti că acasă sunt -10 grade. 🙂 Oricum, îmi place să înot astfel că nu contează dacă înot în ocean, la Vama Veche sau în oricare altă parte.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Sfaturi de la antrenoarea starurilor
Sfaturi de la antrenoarea starurilor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân