Bradley Cooper promovează îngheţata

Häagen-Dazs a lansat noua sa campanie publicitară avându-l ca imagine pe Bradley Cooper. Actorul nominalizat la premiile Academiei de film din SUA este prima celebritate care apare într-o reclamă Häagen-Dazs.
  • Publicat:
Bradley Cooper promovează îngheţata

Häagen-Dazs a lansat noua sa campanie publicitară avându-l ca imagine pe Bradley Cooper.

Actorul nominalizat la premiile Academiei de film din SUA este prima celebritate care apare într-o campanie publicitară a mărcii Häagen-Dazs.

În videoclipul reclamei Bradley Cooper ajunge la un dineu elegant cu o îngheţată în mână, iar aici o brunetă frumoasă reprezentată de modelul Jana Perez îi face cu ochiul. Împreună, cei doi îşi fac drum spre o cameră privată să se bucure de ceva timp singuri, dar Bradley este păcălit…

 

Bradlez Cooper

Vezi videoclipul campaniei cu Bradley Cooper:

inghetataConsumatorii se pot răsfăţa acum cu un nou sortiment de îngheţată premium, noua gamă Secret Sensation în varianta family.

Mai multe “inimi” de sos fin sunt ascunse în cremoasa îngheţată, Secret Sensation Family fiind disponibilă în 2 arome inspirate din deserturi celebre în întreaga lume: Crème Brûlée (cu bucăţi de caramel crocant şi sos fin de caramel) şi Chocolat Fondant (îngheţată de ciocolată cu bucaţi de prajitură brownies şi pe alocuri sos fin de ciocolată).
Toate produsele Häagen-Dazs nu conţin coloranţi si conservanţi.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”