Bradley Cooper are o nouă cucerire

Fermecătorul Bradly Cooper se ţine de agăţat femei interesante: la Premiile Elle Style a fost văzut plecând alături de modelul Suki Waterhouse.
  • Publicat:
Bradley Cooper are o nouă cucerire

Fermecătorul Bradly Cooper se ţine de agăţat femei interesante: la Premiile Elle Style a fost văzut plecând alături de modelul Suki Waterhouse.

Mai mult, se zvoneşte că starul din Silver Linings Playbook a invitat-o pe frumoasa domnişoară Waterhouse în vizită la reşedinţa lui din Los Angeles.

La cei 38 de ani, Bradley Cooper este încă un burlac râvnit de femei, după ce s-a despărţit de Zoe Saldana, a doua oară, anul trecut.

Actorul a recunoscut recent că i-ar plăcea să-şi găsească o nouă iubită, zicând: „Eu caut o fată care este distractivă, un spirit liber. Sunt un romantic, da, aşa că ar trebui să aibe rădbare cu mine. Pot fi prea sentimental. „

O sursă apropiată modelului a declarat: “Bradley îi scrie lui Suski în fiecare zi din momentul în care a întâlnit-o. A invitat-o la Los Angeles, este foarte intrigat şi interesat de ea”.

Se pare că nici modelul nu a rămas indiferentă în faţa şarmantului Bradley Cooper: s-a distrat atât de mult alături de el, în Marea Britanie, încât şi-ar dori să mai petreacă timp împreună şi în SUA.

Chiar dacă şi-au proiectat o întâlnire, iar Bradley Cooper şi-ar dori ca aceasta să aibă loc înainte să înceapă promovarea filmului Hangover Partea III (care îi va ocupa foarte mult timp), celor doi nu le rămâne decât să aştepte momentul potrivit…

Între timp, acelaşi Bradley Cooper a negat orice zvon legat de o posibilă aventură sau chiar relaţie cu partenera sa din filmul Silver Linings Playbook, motivând că este mult prea bătrân pentru Jennifer Lawrence.

Cu fosta iubită Zoe Saldana

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”