Ariana Grande recunoaște că a folosit botox și fillere de-a lungul anilor: „A fost prea mult”

  • Publicat:

Ariana Grande s-a emoționat în cea mai recentă apariție a sa, acolo unde a recunoscut faptul că foarte mulți ani a abuzat de injecțiile cu botox și cu acid hialuronic.

Ariana Grande, despre intervențiile estetice de care a fost dependentă mult timp

„Mult timp, frumusețea a însemnat să mă ascund, să-mi ascund imperfecțiunile, iar acum, de când am încetat să mai folosesc filler și Botox, încep să văd că nu asta înseamnă să fii frumoasă”, a spus aceasta.

Vedeta a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor estetice sub nicio formă, și că este posibil că și pe viitor să apeleze la ele dacă va fi necesar, însă momentan vrea să își îmbrățișeze „imperfecțiunile”.

„[Îmbătrânirea] poate fi un lucru atât de frumos. Acum, pot spune cu mâna pe inimă că nu-mi voi face un lifting peste 10 ani? E posibil să-mi fac și cred că acestea sunt pur și simplu niște gânduri despre care ar fi bine să discutăm mai mult. Dacă tot stăm aici și vorbim despre secrete de frumusețe, la naiba, hai să spunem chiar totul”, a continuat ea.

Grande a reflectat, de asemenea, și asupra popularității pe care a câștigat-o încă de la vârstă de 16 ani și asupra modului în care o judecau internauții pentru felul în care arată: „Fiind expusă la atât de multe voci de la o vârstă fragedă, mai ales când oamenii au multe de comentat despre felul în care arăți, este foarte greu să știi că unele comentarii nu merită luate în seama”.

Citește și: Jennifer Lopez nu mai îmbătrânește. Artista a dezvăluit secretul ei anti-aging la 54 de ani

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân