Aquafilling-ul, procedura care a distrus vieți. Imagini șocante cu „fundul putrezit” al Loredanei Chivu, cel mai mediatizat caz din România

  • Publicat:
  • Actualizat:

În goana după frumusețe, mii de românce ajung să fie mutilate pe viață. Aquafilling-ul este una dintre cele mai cerute proceduri la care se apelează frecvent. Procedura a fost interzisă în România încă din 2018, însă sub alt nume, substanța încă se mai injectează și azi.

Aquafilling, procedura estetică rapidă, dar care aduce cu sine complicații majore

Dorința de a arăta întotdeauna perfect vine uneori cu un preț greu de plătit. Iar asta au simțit pe propria piele tot mai multe tinere care, din dorința de a avea un fund mai rotund și mai generos sau niște sâni mai plini, au recurs la o procedura mai accesibilă financiar, dar care le-a marcat pe viață – la aquafilling.

Citește și: 6 din 10 femei apelează la chirurgie estetică pentru mărirea sânilor

Poliacrilamida, substanța folosită în procedura de maximizare a feselor, are rolul de a produce mărire de volum a țesuturilor. În primii ani, aceasta poate fi tolerată de organism, însă problemele nu vor întârzia să apară odată cu trecerea anilor, spun medicii.

„Sunt mai multe ţări în care este interzis prin lege. La mine au apelat câteva paciente în ultima perioadă să scoatem substanța. La una dintre acestea s-a infectat din senin, a început să se umfle, a făcut febră de câteva zile! Când am făcut incizia, a început să curgă afară substanța folosită la aquafilling. O parte am trimis la analize și s-a dovedit a fi infectat! Eu am văzut în nişte RMN-uri în care a fost injectat la nivelul feselor, iar aquafilling-ul, în ziua de astăzi, este la nivelul piciorului. Sau la alta la care pur şi simplu s-a urcat la nivelul coloanei!”, a explicat medicul estetician Moți Yair Levy.

Fostei asistente TV, Loredana Chivu, i-au „putrezit fesele”

În urmă cu mai mulți ani, Loredana Chivu își marea posteriorul cu ajutorul unei proceduri tot mai căutate la vreme aceea în rândul tinerelor din Capitală și nu numai, apelând la aquafilling.

La numai câteva luni, imagini de coșmar apăreau în presă cu fosta asistență TV. Aceasta fusese suprinsa cu fundul „căzut” și părea extrem de dezamăgită de investiția făcută.

Se pare că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru a-i silicona posteriorul blondinei, motiv pentru care intervenția a reprezentat un eșec total.

Însă, cazul Loredanei Chivu nu a fost unul singular. După ce aceasta a fost nevoită să își facă o operație pentru a-și scoate substanța injectată și a și făcut acest fapt public, tot mai multe tinere au ieșit în față pentru a-și spune povestea.

„Iniţial, am crezut că durerile sunt normale, cele de după intervenţie. După care au început să fie mult mai persistente. Mi s-a spus că nu este nimic, că totul este în regulă, că pot lua un antiinflamator. Au trecut 3 ani şi jumătate. Încă am dureri și am plătit 4800 de euro”, a declarat una dintre acestea.

Citește și: Top intervenţii estetice în România

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân