Vedete internaționale care suferă de vitiligo, afecțiunea care duce la depigmentarea pielii

  • Publicat:

Cu vitiligo s-au luptat și se lupta în continuare numeroase celebrități de peste hotare. Poate cel mai mediatizat caz este cel al supermodelului Winnie Harlow, dar vitiligo este și explicația din spatele aspectului pe care îl avea regretatul Michael Jackson. Iată cele mai cunoscute nume care se confruntă azi cu această afecțiune.

TOP 5 vedete care suferă de vitiligo

Winnie Harlow

Marginalizată din cauza semnelor evidente de pe corpul său, Winnie Harlow, pe numele său real Chantelle Brown-Young, este un exemplu de lupta împotriva prejudecăților, astăzi fiind unul dintre cele mai de succes modele din lume.

Citește și: TOP 3 modele cu trăsături atipice pentru lumea modei! Așa au ajuns cunoscute!

Steve Martin

Celebrul actor de comedie Steve Martin are și el vitiligo. Acesta însă, nu s-a lăsat niciodată afectat de acest aspect, mascând cu ușurință cu ajutorul machiajului petele. În continuare, actorul distrează mii și milioane de oameni.

Holly Marie Combs

Cunoscută pentru rolul său din serialul „Pretty Little Liars”, actrița Holly Marie Combs suferă de vitiligo. Din fericire, forma de vitiligo nu este una puternică, petele fiind vizibile doar pe mâini. Se pare că actrița nu este afectată din această prismă, ba dimpotrivă. Își trăiește viața din plin.

Citește și: Vitiligo – ce zone sunt mai afectate de această boală

Jonathan Daniel „Jon” Hamm

Stresul, lipsa odihnei și munca asiduă i-au cauzat actorului american o formă de vitiligo rară, indusă de stres, care îi afectează mâinile. Jonathan a arătat primele semne de vitiligo chiar în perioada în care juca în serialul „Mad Men”, serial cu un succes fulminant la vremea aceea.

Thomas Lennon

Actorul și producătorul de origine americană Thomas Lennon are și el vitiligo, cu manifestări pe mâini, șolduri și față. Boala nu l-a împiedicat nici pe acesta să își construiască o carieră de succes, remarcânduse în rolurile sale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân