Antrenamentul care o menține în formă pe Cameron Diaz, la 50 de ani. Nici nu are nevoie de haine!

Cameron Diaz a vorbit despre rezoluțiile ei la E! News, reamintind de ce metoda fitness pentru care a optat o ajută să fie mult mai motivată.
  • Publicat:
Antrenamentul care o menține în formă pe Cameron Diaz, la 50 de ani. Nici nu are nevoie de haine!
Foto: shutterstock

Este perfect normal să ai zile în care simți că nu ai nici cea mai mică motivație să iei echipamentul de sport pe tine și să mergi la sală. Cameron Diaz a trecut prin această fază la fel ca noi toți, dar în noul an și-a propus să nu mai lase asta să-i stea în cale, motiv pentru care a adoptat un alt stil de antrenament.

Actrița în vârstă de 50 de ani a vorbit despre rezoluțiile ei la E! News, reamintind de ce metoda fitness pentru care a optat o ajută să fie mult mai motivată. Tot ce face este să danseze prin casă în lenjerie intimă.

„Nu cred că multe persoane realizează că există atât de multe lucruri pe care le poți face într-un spațiu mic, doar punând corpul în mișcare. Tot ce trebuie să faci este să-ți pui căștile, un playlist și să dansezi timp de 15 minute cât de tare poți. Apoi, îți faci un duș și-ți începi ziua”, a spus actrița pentru E! News.

”Alege șase melodii preferate și o să vezi că nu te vei mai putea opri din dansat. Nici nu ai nevoie de haine. Poți face asta complet dezbrăcat sau în lenjerie intimă”, a adăugat actrița.

Beneficiile dansului

Dacă metoda adoptată de Cameron Diaz te-a convins, iată și care sunt beneficiile acesteia, ma ales când corpul tău este conectat la mișcările de dans.

Dansul poate face minuni atât pentru inimă, cât și pentru creier. Este un antrenament cardiovascular care sprijină sănătatea inimii și reduce riscul de boli cronice, precum bolile cardiovasculare, bolile de plămâni și diabetul. De asemenea, dansul ajută la îmbunătățirea echilibrului și coordonării și accelerează flexibilitatea și agilitatea mișcărilor. Un alt beneficiu este riscul redus de demență, mai ales dacă urmezi o coregrafie.

Numeroase studii au arătat că muzica are un efect puternic asupra corpului, mai ales în timpul sesiunilor de HIIT.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân