Ramona Bădescu, sfat pentru tinerele femei. „Trebuie să înțelegem ce vrem în viață”

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu nu a ezitat să le ofere tinerelor femei un sfat pornit de la experiența ei de viață.
  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”, Ramona Bădescu nu a ezitat să le ofere tinerelor femei un sfat pornit de la experiența ei de viață.

Actrița în vârstă de 54 de ani a decis să își congeleze ovulele pentru momentul în care va fi pregătită să aibă o sarcină. Din fericire, vedeta declară că nici nu a avut nevoie de ele pentru că în momentul în care și-a dorit să obțină o sarcină a obținut-o pe cale naturală.

„Plecând de la această discuție vreau să sfătuiesc pe tinerele care ne ascultă să facă în așa fel încât, sub îndrumarea ginecologilor și a persoanelor specializate, să-și congeleze ovulele pentru a beneficia de aceste ovule în momentul în care ele doresc un copil”, a spus Ramona Bădescu în emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Deși nu se gândește să le folosească pe viitor pentru că spune că este prea târziu să le folosească, chiar dacă vârsta biologică a actriței este de 37 de ani, vârstă pe care a aflat-o în urma analizelor.

„Sfătuiesc fetele tinere să o facă pentru că organismul este o mașinărie foarte complicată”, ne spune actrița.

Tinerele femei sunt foarte concentrate pe carieră, mediul de lucru poate fi unul stresant și, așa cum bine știm, pe lângă stilul de viață și problemele de sănătate asociate, stresul poate fi cel care împiedică obținerea unei sarcini.

„Există un echilibru foarte important, pentru că trebuie să înțelegem ce vrem în viață, cu cine vrem și cum vrem”, a spus Ramona Bădescu pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Dieta carnivoră: cât de bună este?
Dieta carnivoră: cât de bună este?