Anna Lesko, sexy în bucătărie. Reţeta de clătite pe care a împărtăşit-o fanilor

Anna Lesko nu a ezitat să le împărtăşească fanilor o reţetă de clătite.
  • Publicat:
Anna Lesko, sexy în bucătărie. Reţeta de clătite pe care a împărtăşit-o fanilor
FOTO: Instagram / Anna Lesko, sexy în bucătărie. Reţeta de clătite pe care a împărtăşit-o fanilor

Încă de la începutul izolării la domiciliu, Anna Lesko nu a ezitat să se fotografieze în ipostaze incendiare, în curte în timp ce profită de vremea bună sau prin casă. Vedeta ăn vârstă de 42 de ani nu stă departe nici de bucătărie, motiv pentru care le-a venit fanilor cu sugestii de gătit.

Mai exact, Anna Lesko a postat zilele trecute o fotografie în care apare pe jumătate dezbrăcată şi cu un coş în braţe plin de cireşte coapte.

“Nu am stat mult pe gânduri, am şi făcut un compot, cu tot cu sâmburi. Codiţele nu le-am aruncat. Le-am pus la uscat. La timpul potrivit, va ieşi un ceai delicios, cu puţină miere şi lămâie”, a scris solista, pe Facebook.

Recent, cântăreaţa le-a demonstrat din nou fanilor că se înţelege bine cu bucătăria şi le-a sugerat o reţetă de clătite cu chefir pe care le serveşte cu fructe, inclusiv cu cireşe.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

“La un litru de chefir, ori de lapte bătut, se pune zahăr după gust, 1 linguriţă de bicarbonat stins în oţet, esenţă de vanilie şi făină după ochi”, a menţional Anna Lesko.

Nu este prima oară când vedeta se arată o mare gospodină. La începutul pandemiei, Anna Lesko s-a lăsat filmată în timp ce gătea, în lenjerie intimă, coaste la cuptor.

Dacă unele persoane au lăudat-o că este o gospodină desăvârşită, altele au remarcat cât de sexy poate fi chiar şi atunci când se află în bucătărie.

Reţetă pentru clătite

Artista le-a oferit fanilor ei reţeta pentru o porţie de clătite delicioase cu care să-şi înceapă ziua.

Am comis-o din nou. Un desert deliciosssss. Aici aveţi reţeta:
1l Chefir ori Lapte bătut
Zahăr după gust
1 linguriţă de bicarbonat stins în otet
Esenţă de vanilie
Făină după ochi”,
a scris cântăreaţa pe Instagram.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân