Andreea Raicu a pozat nud, la 43 de ani. Cum au reacționat vedetele la poza incendiară

  • Publicat:

Andreea Raicu, în vârstă de 43 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere! Vedeta a postat pe Instagram o fotografie nud alb-negru, realizată de Alex Gâlmeanu. Imaginea a strâns peste 42.000 de aprecieri și numeroase comentarii. Andreea Raicu spune că fotografia a fost făcută în perioada „în care stăteam închiși în casă”.

„We really had fun that day și mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau….?”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Printre comentariile strânse la postare se numără și cel al Mihaelei Rădulescu: „Superbă” sau al Andreei Esca: „Like”.

Răspunsul lui Mihai Bendeac n-a întârziat să apară: „Oriunde. Oricând?”, a spus juratul de la iUmor.

Cabral Ibacka a comentat: „Gata, m-ai convins. Pun și eu nudurile cu mine!”

O altă persoană a comentat: „Arăți foarte bine pentru vârsta ta! ❤️ Doar că acest gen de poze stârnesc controverse, din cauză că în România lumea nu este atât de open minded din păcate. Dar, dacă tu ești pregătită să îți asumi, atunci do it, girl. Nu oricine poate să arate așa la 43 de ani!”

Cum se menține în formă Andreea Raicu

Într-un interviu exclusiv pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”, Andreea Raicu a dezvăluit care sunt secretele prin care reușește să își mențină greutatea.

Andreea Raicu: Nu trebuie să vă înfometați, ci să vă analizați stilul de viaţă şi să vedeți ce puteți să îmbunătăţiți. Nu am o „reţetă” pentru cei care vor să slăbească. Pot doar să le reamintesc nişte lucruri extreme de simple, dar foarte importante: 3 mese principale şi 2 gustări, să nu îşi refuze nimic, dar să mănânce cumpătat, să consume alimente cât mai sănătoase şi cât mai puţin prelucrate, să evite conservanţii şi aditivii alimentari, să mănânce cât mai multe fructe şi legume (atenţie însă, şi fructele pot îngrăşa), să facă mult sport, să se odihnească şi să se accepte aşa cum sunt pentru a se putea transforma fizic, dar şi spiritual.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân