Cum va arăta Mihaela Rădulescu peste 20 de ani

Mihaela zice că nu a găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe, dar crede că toţi facem câte un pas în direcţia asta: “Mai ales când ne prindem că trebuie să tragem de noi, de tinereţea noastră, cât mai mult cu putinţă. Cred mai mult în vitalitate, sesizabilă la orice vârstă. Ştiţi voi, treaba aia care înseamnă poftă de viaţă, energie bună, pozitivism, creativitate, bunătate, echilibru.

Mihaela zice că nu a găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe, dar crede că toţi facem câte un pas în direcţia asta: “Mai ales când ne prindem că trebuie să tragem de noi, de tinereţea noastră, cât mai mult cu putinţă. Cred mai mult în vitalitate, sesizabilă la orice vârstă. Ştiţi voi, treaba aia care înseamnă poftă de viaţă, energie bună, pozitivism, creativitate, bunătate,  echilibru.
 

CSÎD: Mihaela,  te rog să  asculţi acest cântec interpretat de Peter Sarstedt – “Where do you do to my lovely”. Răspunde apoi la întrebarea: cine eşti tu seara când te pregăteşti să adormi?

Mihaela Rădulescu: O femeie împlinită, care are cam tot ce şi-a dorit, dar care vrea mereu să meargă mai departe, să caute alte provocări, să trăiască viaţa cât mai amplu şi mai plină de conţinut. Adorm repede, după ce-mi citesc paginile de carte, după ce am deschis fereastra şi după ce m-am demachiat şi m-am spălat pe dinţi. Bănuiesc că sunt un om ca multi alţii, care ştiu cât de importante sunt orele de odihnă. Asta dacă nu mă bântuie vreo inspiraţie şi mă apucă scrisul până spre dimineaţa, se mai întâmplă…

Pagina 1 din 5
Surori celebre care seamănă leit FOTO
Surori celebre care seamănă leit FOTO