Anchetă la spitalul privat unde a fost operată Kate Middleton. Ce s-a întâmplat după ce Prințesa de Wales a fost externată

Spitalul unde a fost operată soția lui William riscă o amendă uriașă. Care este motivul?
  • Publicat:

La începutul anului, Kate Middleton a suferit o operație la un spital privat din Londra. Ulterior, Prințesa de Wales a anunțat public că suferă de cancer. În plus, clinica în care a suferit intervenția este în mijlocul unui scandal. 

Anchetă la spitalul privat unde a fost operată Kate Middleton

Este anchetă la spitalul unde a fost operată Kate Middleton. Se pare că reprezentanții spitalului nu au raportat autorităților suspiciunea de încălcare a legii la mai mult de șapte zile după ce aceasta a fost externată. În prezent, trei membri ai personalului de la The London Clinic sunt anchetați în legătură cu afirmațiile privind o încălcare a securității datelor în cadrul clinicii private. Aceștia riscă riscă sancțiuni profesionale dacă se dovedește că au accesat informațiile medicale private ale Prințesei de Wales.

După ce a fost operată, s-au făcut numeroase speculații pe seama stării de sănătate a lui Kate. S-a afirmat că un membru al personalului a încercat să îi citească dosarele medicale în timp ce ea era pacientă acolo. Ba, mai mult, acesta ar fi vrut să le vândă presei în schimbul unor sume considerabile de bani, scrie The Independent. 

S-ar fi divulgat informații din dosarul Prințesei de Wales

Citește și: Kate Middleton are cancer. Cum a aflat Prințesa de Wales că suferă de această boală cruntă: „Un șoc uriaș”

În prezent, ICO investighează incidentul, în timp ce clinica însăși afirmă că va lua „toate măsurile adecvate” pentru a investiga presupusa încălcare. Directorul general al Clinicii din Londra a promis că „vor fi luate toate măsurile de investigare, reglementare și disciplinare adecvate”,  în timp ce se investighează acuzațiile de încălcare a securității datelor.

Un purtător de cuvânt al clinicii a declarat următoarele: „toți pacienții noștri, indiferent de statutul lor, merită o intimitate și o confidențialitate totală în ceea ce privește informațiile lor medicale personale”.

Kate Middleton are cancer

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer, după ce a fost operată la finalul lunii ianuarie 2024. Kate Middleton a detaliat cum a început tot coșmarul. Kate a aflat că are cancer în urma mai multor analize amănunțite. Vestea a picat ca un șoc și că ultimele luni au fost „incredibil de grele” pentru ea. În luna ianuarie când a suferit intervenția chirurgicală, medicii i-au spus că nu are cancer.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, au fost primele declarațiile ale lui Kate Middleton în video-ul emoționant, filmat la Windsor.

Sursa foto: Profimedia&capturi video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân