Kate Middleton are cancer. Cum a aflat Prințesa de Wales că suferă de această boală cruntă: „Un șoc uriaș”

Kate Middleton a anunțat public că are cancer.
  • Publicat:
Kate Middleton are cancer. Cum a aflat Prințesa de Wales că suferă de această boală cruntă: „Un șoc uriaș”

Vește șoc! Kate Middleton, soția Prințului William, a anunțat, printr-un mesaj video, că a fost diagnosticată cu cancer. Se află sub tratament și a început deja ședințele de chimioterapie. Iată declarațiile! 

Kate Middleton are cancer

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer, după ce a fost operată la finalul lunii ianuarie 2024. Kate Middleton a detaliat cum a început tot coșmarul. Kate a aflat că are cancer în urma mai multor analize amănunțite. Vestea a picat ca un șoc și că ultimele luni au fost „incredibil de grele” pentru ea. În luna ianuarie când a suferit intervenția chirurgicală, medicii i-au spus că nu are cancer.

A suferit o operație, iar medicii i-au confirmat că suferă de o formă de cancer

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, au fost primele declarațiile ale lui Kate Middleton în video-ul emoționant, filmat miercuri la Windsor.

Citește și: Prima imagine cu Kate Middleton după operație a creat controverse. Detaliile surprinse în poza Prințesei de Wales alături de copii

Operația a fost un succes, însă testele efectuate ulterior au scos la iveală faptul că Prințesa Wales suferă de o formă de cancer. În prezent, ea urmează proceduri de chimioterapie.

Face ședințe de chimioterapie

„Testele efectuate după operație au constatat că cancerul era prezent. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o ședință de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a mai spus ea.

Ultimele luni au fost groaznice pentru ea

Kate Middleton a mai dezvăluit și că atât ea, cât şi soţul ei, prinţul William, le-au explicat copiilor lor  George (10 ani), Charlotte (8 ani) şi Louis (5 ani) prin ce clipe grele trec.

„Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.

Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a mai transmis Prințesa de Wales.

Deși se luptă cu această boală cruntă, Kate încearcă să rămână pozitivă și susține că este bine: „Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi”. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Sun (@thesun)

Sursa foto: capturi video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan