Vlăduța Lupău este însărcinată pentru a doua oară. În trecut, artista s-a operat de endometrioză

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii. Va deveni mamă pentru a doua oară.
  • Publicat:

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, urmează să devină părinți din nou. Solista este însărcinată din nou și a anunțat pe rețelele de socializare că se pregătește pentru venirea pe lume a noului membru al familiei. 

Vlăduța Lupău este însărcinată

Vlăduța Lupău, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că va deveni mamă din nou. Pe Instagram, solista a postat o imagine pe Instagram alături de soțul ei, Adi Rus, și fiul lor, Iair, care va fi fratele mai mare. Ea a precizat de mai multe ori că s-a rugat la Dumnezeu să o binecuvânteze și cu cel de-al doilea copil.

„O ființă mică… o să mă strige mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață! În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer „Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân