Adevăruri și tehnici simple care ne ajută să devenim ceea ce gândim| Psiholog Gina Chiriac, la ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

  • Publicat:
Adevăruri și tehnici simple care ne ajută să devenim ceea ce gândim| Psiholog Gina Chiriac, la ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Gina Chiriac, invitatul de săptămâna aceasta al podcastului „Altceva cu Adrian Artene, este doctor în Psihologie, Psiholog Principal, Psihoterapeut Integrativ, Formator și Supervizor atestat European, Fondator & Președinte ARPI, Fondator și Președinte IESTCA, Fondator Institutul Neuropsy, Coerență Neuronală și Regenerare Celulară.

Specialistul ne spune clar că puterea gândurilor este nemărginită, iar cine ajunge să o acceseze poate să fie cel mai împlinit om de pe Pământ? De ce? Pentru că a obținut ceea ce și-a dorit.

Legea Rezonanței, vindecarea prin suferință, de ce boala nu este neapărat ceva rău, care este secretul dependenței chimice față de relațiile toxice și cum se întâmplă ca atenția noastră să ne devină realitate, despre toate acestea va discuta jurnalistul Adrian Artene cu invitata sa.

„Noi suntem ceea ce gândim, noi simțim și rezonăm cu ceea ce gândim, pentru că acel sistem electromagnetic din perspectiva cuantică care suntem, de fapt ele emite o anumită frecvență. Și pe baza legii rezonanței, în care  – eu le spun studenților așa, indiferent că voi credeți sau nu legea gravitației, dacă vă aruncați de la etajul cinci, o să cădeți, n-o să deveniți Icar. Tot așa se întâmplă și cu legea rezonanței. Dacă eu cred sau nu în ea, tot aia o să se întâmple. Deci, dacă eu sunt trist, frustrat și anxios, o să întâlnesc tot oameni triști, frustrați și anxioși care o să-mi confirme realitatea. Părinții noștri ne spuneau dacă ești pe ușă, pune rău înainte lucruri care nu țin de curaj, de voință, de putere personală. Și atunci ceea ce noi facem acum, de exemplu în psihoterapie și fac și eu asta la cursurile mele neuropsi, care-s mai mult de evoluție și dezvoltare personală, este să lucrez cu acest sistem de credințe”, a explicat Gina Chiriac, doctor în Psihologie.

Episodul de săptămâna aceasta „Altceva cu Adrian Artene” este absolut revelator, important de ascultat indiferent de vârstă, pentru că educația este esențială în orice etapă din viața ta.

Cele mai importante momente

00:00 – Cum ne creăm propria realitate! GINA CHIRIAC, despre puterea cuvintelor: „Devenim ceea ce gândim!”

04:42 – Intro

08:00 – „Devenim și la nivel chimic ceea ce gândim!”

20:10 – Puterea gândurilor

28:17 – Legea rezonanței: atragem ceea ce suntem

35:17 – Cum arată Dumnezeul nostru

38:49 – Vârstele unui suflet

40:57 – Practicarea prezenței ca antrenament al sufletului

47:00 – Hipnoza și mintea inconștiență

55:38 – Atenția noastră devine propria realitate

001:01:55 – Vindecarea de suferință

01:03:05 – Respirația pentru înlăturarea starea stresului

01:08:38 – Trecutul cunoscut generează un viitor predictibil

01:14:21 – Cum accesăm programele creierului

01:16:59 – Puterea afirmațiilor și reversul medaliei

01:22:50 – Stadiile compasiunii

01:30:59 – „Boala nu este ceva rău!”

01:32:05 – „Tot ceea ce emitem despre boală este o ficțiune”

01:38:33 – Drumul chinuitor către iertare

01:41:12 – Dependența chimică față de relațiile toxice

URMĂREȘTE EPISODUL COMPLET: Cum ne creăm propria realitate! GINA CHIRIAC, despre puterea cuvintelor: „Devenim ceea ce gândim!”

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul. Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân