Cea mai bună rețetă de păstrăv cu piure din păstârnac. Se face repede și e un deliciu: ”Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva”

  • Publicat:
Cea mai bună rețetă de păstrăv cu piure din păstârnac. Se face repede și e un deliciu: ''Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva''

Cristina Șișcanu e foarte pricepută și în bucătărie și îi impresionează de fiecare dată atât pe fanii de pe rețelele sociale, cât și pe Mădălin Ionescu cu rețetele sale. De această dată, ea a făcut pește cu piure de păstârnac.

Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu cu o rețetă extraordinară, care a fost pe gustul lui. Jurnalista se simte foarte bine în bucătărie, căci are o pasiune uriașă pentru gătit. De fiecare dată le arată și urmăritorilor de pe rețelele sociale ce a mai pregătit.

Ultima dată, Cristina Șișcanu a încercat o rețetă de piure cu păstârnac și țelină cu pește. Mădălin Ionescu a fost cucerit de gustul preparatului.

„Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva. Ce e, păstârnac? Mamă, cât de bun e”, a fost reacția lui Mădălin Ionescu. Vezi AICI care sunt ingredientele de care ai nevoie și cât de ușor se prepară această rețetă. Îți vei face familia fericită, fără prea multe calorii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân