Ana Baniciu se pregătește să nască. Va deveni mamă pentru prima dată! „Am hotărât deja că voi naște natural!”

Solista mai are puțin și va aduce pe lume primul copil.
  • Publicat:

Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite soliste din România, se pregătește să nască în câteva săptămâni. Artista se află în ultimele luni de sarcină. Ea și soțul ei, Edy Kovacs, sunt extrem de nerăbdători să îl întâlnească pe băiețelul lor. Iată ce declarații a făcut Ana Baniciu! 

Ana Baniciu se pregătește să nască

Ana Baniciu traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Artista și soțul ei, Edy Kovacs, vor deveni părinți pentru prima dată. În mai puțin de zece săptămâni, solista va naște un băiețel. Deși mai are puțin și naște, Ana este în continuare activă și se ocupă de proiectele sale. În plus, ea a recunoscut că vrea să nască natural.

Vrea să nască pe cale naturală

„Sunt plină de viață, fericită și mă bucur că suntem pe ultima sută de metri, că suntem sănătoși și urmează să nasc. Am emoții, dar nu îmi e frică! Am hotărât deja că voi naște natural! Nu mai ține de mine de acum încolo, ține de natură, de cum vrea Dumnezeu. Vom vedea la momentul respectiv cum vrea el să iasă, dar eu sper că natural, să nu-mi facă o surpriză”, a mărturisit artista.

Citește și: Catrinel Menghia a născut a doua oară. Prima imagine cu bebelușul

Momentan, cei doi soți nu au ales numele celui mic: „Mă simt foarte bine, sunt norocoasă, am avut o sarcin ă ușoară și sunt emoționată pentru că urmează marea întâlnire cu iubirea vieții mele! Nu l-am dezvăluit (n.r. numele copilului), pentru că nu-l cunoaștem! Avem o listă scurtă de data asta, am avut o listă lungă, de pe care am tot tăiat și încet-încet o să trebuiască să luăm o decizie. Am zis că, probabil, decizia finală se va întâmpla în momentul în care îl vom cunoaște și vom vedea și dacă i se potrivește numele sau un anumit nume!”, a declarat Ana Baniciu pentru Click!

Solista și soțul ei se mută în casă nouă

Artista și soțul ei, Edy, sunt pe ultima sută de metri cu renovarea casei lor, o locuință veche de o sută de ani, moștenită de Ana Banciu de la bunicii săi. Viitorii părinți speră că totul va fi gata înainte să vină pe lume băiețelul lor.

„Suntem pe final cu casa, mai avem un pic și terminăm. Așteptăm mobila, deci toată presiunea este acum pe cel care face mobila. Am cam terminat cu ce era greu și a început numărătoarea inversă”, a mai adăugat cântăreața.

Sursa foto: Facebook Ana Baniciu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân