Mihaela Borcea are mari probleme de sănătate. Doctorii i-au interzis să facă asta, dar nu a ținut cont: „Am mai avut o operație”

Fosta soție a lui Cristi Borcea trece prin momente dificile!
  • Publicat:

Mihaela Borcea are mari probleme de sănătate! Prima soţie a lui Cristi Borcea a ignorat recomandările medicilor care i-au interzis să meargă la ski. Deși nu mai are voie pe pârtie, femeia de afaceri nu a ținut cont de sfaturile specialiștilor, iar acum are din nou probleme la picior. 

Ce probleme de sănătate are Mihaela Borcea

Mihaela Borcea a suferit în trecut un accident grav pe pârtie și s-a ales cu probleme la ligamente. Mai mult de atât, a suferit două intervenții chirurgicale, iar medicii i-au recomandat să stea departe de pârtia de ski. Cu toate acestea, ea a ales să plece în vacanță în Austria. Fosta soție a lui Cristi Borcea a recunoscut că activitățile de la ski ar putea să-i agraveze condiția.

Citește și: De ce ne dor genunchii – răspunsurile detaliate ale medicului ortoped

Are ligamentele rupte la picior

„Am aproape piciorul rupt, ligamentele încrucișate sunt în pioneze. Am mai avut o operație, dar am din nou probleme. Probabil ligamentul nu a ținut. Medicii nu mi-au dat voie să schiez, dar îmi voi pune orteza. Am avut o intervenție chirugicală și la menisc, acum câțiva ani. Mi s-a spus și acum că trebuie să mă operez. Dar știu cum a fost după prima intervenție, am crezut că mor, mi-a fost foarte greu. Și tot foarte greu m-am recuperat”, a mărturisit Mihaela Borcea pentru Cancan.

„Tot la schi am pățit-o. Nu m-am concentrat prea bine, era exact în perioada dinaintea divorțului, când aveam și alte probleme. Am căzut…Schiul nu mi-a sărit, mi s-a întors genunchiul. Plângeam și coboram așa. Nu am vrut să mă aducă cu ambulanța, de ambițioasă ce sunt. Cădeam, iar mă ridicam, pentru că-mi sărea genunchiul. Îmi place mult să schiez. Nu mă mai aventurez decât pe pârtii normale. Oamenii pot trăi cu asta, dar trebuie să ai mușchiul foarte bine dezvoltat. În America, zilnic am fost la sală”, a mai spus fosta soţie a lui Cristi Borcea.

Sursa foto: instagram Mihaela Borcea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân