5 cupluri de celebrități care au zero compatibilitate astrologică – dar iubirea rezistă

  • Publicat:
5 cupluri de celebrități care au zero compatibilitate astrologică – dar iubirea rezistă

Aceste celebritati au compatibilitati astrologice haotice, dar cumva se completeaza foarte bine. Iata ce au de zis astrologii care le-au analizat semnele zodiacale.

Stim deja ca celebritatile joaca in alta liga cand vine vorba despre relatiile romantice. Nu se confrunta cu problemele obisnuite de zi cu zi, cum ar fi nesigurantele financiare, lipsa unei locuinte stabile, lipsa spatiului personal in casa etc. Certurile lor probabil ca arata altfel, dar asta nu inseamna ca nu se intampla. Daca urmaresti cultura pop, cu siguranta esti la curent cu cele mai urmarite povesti de dragoste de Hollywood. E fascinant sa fii martor la felul in care acesti oameni se cunosc, se indragostesc si ajung sa-si imparta vietile, in ciuda programului incarcat si a distantei care intervine in timpul joburilor lor.

Astrologii citati de Bustle.com au analizat aceste cupluri considerate puternice, dar care din punct de vedere astrologic sunt „haotice”. Iata de ce!

1. Taylor Swift & Travis Kelce

Daca te pricepi cat de cat la astrologie, s-ar putea sa te intrebi cum ar putea vreodata o Balanta si un Sagetator sa faca lucrurile sa functioneze. Ca Sagetator, trasaturile semnelor solare ale lui Taylor Swift sunt legate de aventura, libertate si idealism, in timp ce Travis Kelce, o Balanta, pretuieste corectitudinea, echilibrul si romantismul.

Citește AICI continuarea articolului. Care sunt celebritățile care nu sunt compatibile din punct de vedere astrologic, dar totuși sunt împreună.

sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân