Catrinel Menghia a născut a doua oară. Prima imagine cu bebelușul

  • Publicat:

Catrinel Menghia a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară la finalul lunii martie și a publicat primele imagini cu bebelușul. Ea și soțul ei, producătorul de film Massimiliano di Lodovico, mai au o fiică de 5 ani. Iată ce nume a primit băiețelul! 

Catrinel Menghia, mamă pentru a doua oară

Catrinel Menghia a devenit mamă pentru a doua oară! În urmă cu două săptămâni, modelul celebru în vârstă de 38 de ani dezvăluia că sarcina ei a depășit termenul și că vrea să nască cât mai rapid. Dorința i s-a îndeplinit în urmă cu câteva zile. Catinel Menghia a născut un băiețel, care a primit numele Léon.

„Caroline este deja nebună după tine… Bine ai venit Léon, iubirea vieții noastre. Un mulțumesc infinit tuturor celor care au făcut posibilă această minune, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru”, a scris Catrinel Menghia pe Instagram, în dreptul mai multor imagini cu noul membru al familiei.

Modelul și soțul ei mai au o fetiță de cinci ani

Catrinel și soțul ei, producătorul de film Massimiliano di Lodovico, mai au o fiică în vârstă de 5 ani. În imaginile de pe Instagram, Caroline își ține în brațe frățiorul și se uită fericită la el. Catrinel Menghia s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă pe coperta unei reviste de modă din Italia, la finalul anului trecut.

„Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră. E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama”, declara Catrinel Menghia, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook & Instagram Catrinel Marlon (Catrinel Menghia)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân