Am noroc!

„Norocul nu este ceva intamplator. Apare daca lucrurile pe care le faci creeaza impresia ca meriti sa fii ajutat.“ Este concluzia unui expert american, autorul unui manual de reguli care ne invata sa atragem cu totii – optimisti, pesim
  • Publicat:
Am noroc!
Am noroc!

Trebuie sa crezi ca esti norocos 

Persoanele care se considera norocoase isi vor aminti numai lucrurile pozitive care li s-au intamplat: job-ul vietii lor, casa visurilor lor, iubirea perfecta. Cei care se considera ghinionisti vor fi tot timpul chinuiti de lucrurile pe care le considera esecuri: slujba pe care nu au obtinut-o, partenerii pe care i-au pierdut. Este vorba de memoria selectiva: norocosii isi amintesc doar partea frumoasa a lucrurilor si, astfel, ajung sa-si considere intreaga existenta norocoasa.

Creeaza impresia ca viata este usoara pentru tine 

Nimeni nu trebuie sa afle cat iti este de greu la serviciu sau cate esecuri ai avut in viata. Daca devii o persoana vesela, fara nici un fel de problema, vei fi foarte apreciat de superiori. Sefilor le place sa lucreze cu oameni care nu complica lucrurile. Daca reusesti sa le simplifici, se vor gandi la tine cand apar proiecte noi si oportunitati de avansare.

Creste-ti nivelul carismei 

Daca afisezi vitalitate, entuziasm, interes pentru oameni si problemele lor, vei atrage norocul in mod natural. Caldura si energia pe care le transmiti ii vor determina sa se simta bine si vor dori intotdeauna sa te ajute. De ce? Pentru ca oamenilor le place sa fie in preajma persoanelor carismatice si vor sa contribuie la succesul acestora.

Imprieteneste-te cu oamenii norocosi  

Nu risti nimic daca iti faci prieteni in randul oamenilor de succes. Ai numai de castigat: te pot motiva si ajuta. In plus, ii poti observa si poti imprumuta de la ei strategiile de succes. Astfel, iti cresc simtitor si tie sansele de reusita.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Poti face cariera prin atitudine
Poti face cariera prin atitudine
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân