Actriţa Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a murit la 57. Ea suferea de cancer

Actriţa Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a murit la 57 de ani, după o luptă de doi ani cu cancerul la sân. John Travolta a anunţat că se va retrage din viaţa publică o perioadă pentru a fi alături de familie.
  • Publicat:

Actriţa Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a murit la 57 de ani, după o luptă de doi ani cu cancerul la sân. John Travolta a anunţat că se va retrage din viaţa publică o perioadă pentru a fi alături de familie.

Kelly Preston a fost discretă în ceea ce priveşte starea ei de sănătate, potrivit People.

Kelly Preston şi John Travolta au fost căsătoriţi timp de aproape 29 de ani.

John Travolta a anunţat vestea tristă pe contul său de Instagram. „Frumoasa mea soţie Kelly a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul la sân. A dus o luptă curajoasă în care i-au fost alături cei dragi. Eu şi familia mea vom fi recunoscători pentru totdeauna medicilor şi asistentelor care ne-au ajutat, dar şi prietenilor care au sprijinit-o în momentele grele. Îmi voi lua nişte timp pentru a fi alături de copii, care şi-au pierdut mama, aşa că iertaţi-mă în avans dacă nu mai auziţi de noi pentru o perioadă”, a scris John Travolta pe Instagram.

Cei doi aveau împreună doi copii: Ella, o fiică în vârstă de 20 de ani şi Benjamin, un fiu în vârstă de 9 ani. De asemenea, ei mai aveau un copil Jett, care a murit la 16 ani, după o criză de convulsii, în ianuarie 2009, în timpul unei vacanţe cu familia în Bahamas.

Kelly Preston s-a născut pe 13 octombrie, 1962, în Honolulu, Hawaii, a studiat actoria în California şi şi-a început cariera în 1985, cu rolul în filmulul „Mischief”, după câteva roluri mai mici în showuri TV.

Kelly Preston a avut roluri în filme precum „Twins”, „From Dusk Till Dawn”, „Jerry Maguire and The Cat in the Hat”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”