Actrița Christina Applegate, cunoscută pentru rolul lui Kelly din familia Bundy, distrusă de scleroza în plăci: „O să plâng mai mult acum decât am făcut-o deja”

Christina Applegate, blonda care a interpretat rolul lui Kelly în serialul american „Familia Bundy”, trece prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu o boală cumplită.
  • Publicat:
Actrița Christina Applegate, cunoscută pentru rolul lui Kelly din familia Bundy, distrusă de scleroza în plăci: „O să plâng mai mult acum decât am făcut-o deja”
Actrița Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză în plăci

Christina Applegate, îndrăgita Kelly din Familia Bundy, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2021, iar boala și-a pus amprenta vizibil asupra chipului și trupului ei. Actrița s-a îngrășat mai bine de 20 de kilograme, iar la 53 de ani este de nerecunoscut. Cum a apărut la gala Premiilor Emmy? 

Actrița Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză în plăci

Christina Applegate, în vârstă de 53 de ani, a apărut pe scena premiilor Emmy. Actrița, diagnosticată în 2021 cu scleroză multiplă, a reușit să aibă o scurtă apariție la ceremonia de decernare a premiilor Emmy. Colegii ei de breaslă au aplaudat-o și au felicitat-o pentru curajul său.

Actrița a venit îmbrăcată într-o rochie vișinie din catifea și a urcat pe scenă în baston, ea fiind ajutată de gazda evenimentului, Anthony Anderson. Când a apărut, Christina Applegate a fost aplaudată de toți cei prezenți în sală. Nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns.

A apărut pe scena de la premiile Emmy 2024

Silueta aceasta nu este rezultatul consumului de Ozempic (n.r. medicament care ajută la slăbit )”, a declarat Applegate, făcând referire la faptul că s-a îngrășat foarte mult.

„Vă mulțumesc foarte mult! O, Doamne! Mă faceți de rușine că vă ridicați în picioare. Unii dintre voi mă știți din «Familia Bundy». Nu trebuie să aplaudați de fiecare dată când fac ceva. O să plâng mai mult acum decât am făcut-o deja”, a mai completat vedeta, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Angelina Jolie a suferit o paralizie facială după separarea de Brad Pitt

Anul trecut anunța că se retrage din lumea filmului

În februarie 2023, Christina Applegate a apărut și la SAG Awards, dar mărturisea că a fost ultimul eveniment pentru ea. Actrița declara că se retrage din lumea filmului, pentru că nu mai putea defila pe covorul roșu.

Mai mult de atât, ea a făcut eforturi mari pentru a duce la final serialul Dead To Me, în ciuda simptomelor supărătoare pe care le avea. Christina Applegate nu mai poate sta în picioare și se ajută în permanență de un baston sau un scaun cu rotile.

„Trebuia să procesez pierderea vieții mele, pierderea acelei părți din mine. Nu îmi pot imagina să mă mai trezesc la 5 dimineața și să stau 12-14 ore în picioare, pe platourile de filmare. Nu mai pot face asta acum!”, spunea ea la vremea respectivă.

Citește și: Un cancer agresiv l-a răpus pe actorul mexican Adan Canto, la doar 42 de ani

Ce este scleroza multiplă

Celebra actriță din „Familia Bundy” a fost diagnosticată în urmă cu trei ani cu scleroză multiplă, o boală care afectează sistemul nervos central. Cei care se confruntă cu o asemenea patologie simt o slăbiciune a organismului, ajung în incapacitatea de a-și mai controla mișcările musculare și au pierderi senzoriale.

În anul 2008, actrița s-a luptat și cu cancerul mamar. Pentru a se vindeca total, ea a recurs la operația de mastectomie bilaterală.

La începutul anilor 1990, Christina Applegate făcea furori în serialul „Familia Bundy”, în rolul naivei fiice a lui Ted și Peggy.

Sursa foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân