Sa ai un concediu perfect!

Pentru a te bucura in totalitate de cele cateva zile libere si binemeritate, asigura-te, ca detii toate ingredientele pentru o experienta relaxanta. Si nu uita… copiii acasa!
  • Publicat:
Sa ai un concediu perfect!
Sa ai un concediu perfect!

Vacanta de vara este, cu siguranta, cel mai asteptat moment al anului. Pentru a te bucura in totalitate de cele cateva zile libere si binemeritate, asigura-te, ca detii toate ingredientele pentru o experienta relaxanta. Si nu uita… copiii acasa!

Cu 3 zile inainte de a pleca, trimite un e-mail la hotelul unde vei fi cazat si verifica daca rezervarea pe care ai facut-o este in regula. Da un telefon si la compania aeriana de la care ai cumparat biletul, mai ales daca zbori low-cost.

Citeste de pe Internet cat mai multe impresii de calatorie a turistilor care au vizitat acel loc si foloseste informatiile in favoarea ta. De asemenea, verifica parerile altora asupra hotelului in care vei sta.

Nu uita sa iei cu tine cateva medicamente, plasturi, pastile antialergice. Daca ai ales sa-ti petreci vacanta in delta sau pe malul unui lac, cumpara lotiuni repelente pentru a evita intepaturile de insecte.

Cei care se vor relaxa in tari tropicale trebuie sa se vaccineze.

Daca mergi intr-un grup mai mare, cu siguranta se vor ivi situatii in care fiecare va dori sa viziteze alt obiectiv sau sa-si petreaca timpul intr-un alt mod.

Cu atat mai bine, nu este obligatoriu sa fiti mereu impreuna si nici cazul ca vreunul dintre prieteni sa se supere ca ai ales activitatea preferata. Doar esti in vacanta!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Atentie cand cumperi pachetul de vacanta!
Atentie cand cumperi pachetul de vacanta!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân