Atentie cand cumperi pachetul de vacanta!

Cele mai importante avantaje la achizitionarea unui pachet de vacanta printr-o agentie de turism sunt: pretul pachetului, siguranta calatoriei, contractul de calatorie, asistenta specializata, facilitate la plata, servicii aditionale locale optionale sau incluse.
  • Publicat:
Atentie cand cumperi pachetul de vacanta!
Atentie cand cumperi pachetul de vacanta!

Te pregatesti sa pleci in vacanta insa uneori alegerea devine dificila. Pe langa destinatia propriu-zisa, te intrebi, cat se poate de indreptatit, daca sa apelezi la o agentie sau sa calatoresti pe cont propriu. Cantareste cu atentie situatia!

Prin agentia de turism

1. Cele mai importante avantaje la achizitionarea unui pachet de vacanta printr-o agentie de turism sunt: pretul pachetului (preturi negociate de volum), siguranta calatoriei (servicii planificate si rezervate), contractul de calatorie, asistenta specializata, facilitate la plata (plata in rate, in diverse forme), servicii aditionale locale optionale sau incluse (transferuri, excursii, ghid).

2. Agentia de turism este obligata sa iti prezinte si inconvenientele sau punctele mai putin atractive ale unei destinatii, detalii pe care tu nu le-ai putea sesiza atunci cand navighezi pe internet.

Pentru a fi sigur ca agentia de turism respecta aceasta regula, aminteste-le atunci cand te intalnesti cu reprezentantii firmei ca ai vrea sa stii si dezavantajele unei anumite oferte. Unele agentii evita sa aduca in discutie si acest subiect.
 

Pe cont propriu

1. Ai mai multa libertate pentru ca vizitezi ce doresti, cand doresti si iti poti schimba hotelul daca nu esti multumit de conditii.

2. Poti descoperi alte locuri interesante la destinatie pe care, in mod normal, nu le-ai fi gasit.

3. Pe internet citesti comen­tarii si pareri ale persoanelor care au mai rezervat printr-un anume site, ii poti intreba daca descrierea de acolo se potriveste cu realitatea etc.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân