Vise erotice: cum să le interpretezi

Se întâmplă ca uneori să ai parte de vise erotice, iar prezența lor poate fi greu de explicat. Iată cum se le interpretezi.
  • Publicat:
Vise erotice: cum să le interpretezi
Vise erotice: cum să le interpretezi

Atunci când ai vise erotice te întrebi cum face creierul să ajungă la acele scenarii și din ce motiv ajungi să visezi aceste lucruri. Uneori visăm fără să ne dăm seama ceea ce subconștientul ne sugerează că avem nevoie, iar de cele mai multe ori, scenariile depind de contextul și experiența personală. De exemplu, dacă visezi că faci sex cu persoana cu care te afli într-o relație, acest lucru ar putea fi asociat cu sentimenele puternice pe care le ai față de acea persoană sau o posibilă dorință care se regăsește în subconștient.

Un indiciu cu privire la ceea ce visăm ține și de modul în care ne simțim după ce avem vise erotice. Așa poți înțelege mai bine. Bineînțeles, când vine vorba de vise erotice, ai putea fi doar foarte excitată sau să te confrunți cu abstinență, mai ales dacă visezi că te masturbezi sau faci sex cu o persoană pe care nu o recunoști. Cel mai important factor poate fi dorința și nu persoana cu care se petrece actul sexual.

De ce să ții un jurnal de vise erotice?

Poate că ți se pare ciudat, însă dacă vrei să înțelegi ce-ți transmite subconșientul, poți încerca să ții un jurnal (la propriu), în care să-ți notezi fiecare detaliu, de la pozițiile sexuale, până la persoana cu care s-a întâmplat acest lucru, dar mai ales, cum te-ai simțit.

În general, visele erotice pot reprezenta sentimente puternice ale indivizilor, iar acestea pot fi negative sau pozitive. Dacă este vorba de un vis în care situația relației este una tabu sau are loc într-o locație peste limite, înseamnă că subcoștientul explorează ideea de a încălca regulile. Toate aceste lucruri sunt perfect normale și nu trebuie să te rușinezi, deoarece sunt șanse foarte mari să visezi ceea ce poate-ți dorești cu adevărat în viața reală, dar nu ești pregătit să accepți.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
4 semne că te dorește
4 semne că te dorește
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being