4 semne că te dorește

Află care sunt cele patru indicii importante care îl dau de gol că te dorește. Dilatarea pupilelor este unul dintre ele.
23.10.2020 | Necsoiu Alexandra
4 semne că te dorește
4 semne că te dorește

Atunci când te afli în preajma partenerului, trebuie să recunoști că te macină puțin gândul de a afla dacă se simte excitat de prezența ta sau nu. Ei bine, află că există patru indicii care îl pot da de gol în acest sens și astfel tu poți primi confirmarea că ești ceea ce-și dorește.

Cum știi că te dorește

Eve Marx povestește în cartea sa, ”101 lucruri inedite despre sex”, care sunt indiciile care îi dau de gol pe bărbați atunci când se află în preajma unei femei sau chiar a persoanei iubite și se simt excitați lângă ele. Dilatarea nărilor, o ușoară transpirație, hiperactivitatea bruscă a cordului și dilatarea pupilelor confirmă dorința masculului de a avea pradă femeia de lângă el.

„Acela este unicul fel în care-l puteţi vedea aşa cum este într-adevăr. Are pupilele dilatate? Există doar câteva explicaţii: afară este un soare puternic, a băut un păhărel în plus sau este mort după dumneavoastră” a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

Toate aceste mici semne pot fi și o confirmare pentru tine, ca femeie, atunci când nu ești convinsă că cel care te are în vizor se simte atras de tine în vreun fel. Bineînțeles, fiecare bărbat este diferit, însă anumite criterii sunt general valabile. Totodată, ține cont de prezența lui. Dacă este în permanență în preajma ta sau face în așa fel încât să-și dorească să petreacă timp cu tine, nu ai de ce să-ți faci probleme. Nu te privește doar ca pe o simplă prietenă.

De asemenea, prezența flirturilor și a atingerilor subtile joacă și ele un rol important. Mai mult, bărbatul așteaptă un răspuns. Fie o atingere, flirt sau eventual să știe dacă poate călca pe acel teritoriu sau are interzis. Dacă își atinge buzele prea des cu limba și acesta ar putea fi un semn că se simte atras de tine.