Secretele din spatele poftei URIAŞE de SEX

Simţi că pofta de sex scade pe zi ce trece tot mai mult sau că treci prin perioade în care nu mai simţi niciun strop din dorinţa de altădată?
  • Publicat:
Secretele din spatele poftei URIAŞE de SEX

Simţi că pofta de sex scade pe zi ce trece tot mai mult sau că treci prin perioade în care nu mai simţi niciun strop din dorinţa de altădată?

Fii sigură că nu eşti singura persoana care trece prin astfel de experienţe – în unele cazuri este o consecinţă a unei probleme medicale, în alte situaţii lipsa libidoului poate fi remediată fără medicamente.

1. Afrodisiace naturale

E distractiv şi suprinzător cum nişte alimente au puterea de a aprinde dorinţa sexuală: sparanghel, stridii (renumite pentru efectul antioxidant şi oligoelementele necesare pentru funcţionarea corespunzătoare a vieţii sexuale), ghimbirul, migdalele, ginsengul etc.

2. Renunţă la fumat

Fumatul poate avea un efect teribil asupra fluxului sanguin şi, implicit, asupra organelor sexuale deoarece provoacă îngustarea vaselor de sânge.

3. Alcool cu moderaţie

O băutură alcoolică (mai ales la primele întâlniri emoţionante) poate fi ca un lubrifiant pentru sistemul nervos. Alcoolul (în cantităţi mici) reduce starea de anxietate, stresul, alungă inhibiţiile, practic te ajută să intri în stare de spirit propice unei partide de sex.

4. Practică sport

Practicarea sportului nu numai menţine tonusul organismului, dar îţi menţine la un nivel optim energia şi îţi îmbunătăţeşte stima de sine.

5. Legumele şi fructele: un must!

Când alimentaţia ta nu este sănătoasă, atunci dorinţa sexuală dispare pe fondul unei stări generale proaste.

De la cinci la opt porţii de legume şi fructe pe zi reprezintă piatra de temelie a sănătăţii tale. Vitaminele şi antioxidanţii vor menţine la un nivel propice fluxul sanguin care ajunge la organele genitale şi, în acelaşi timp, vor preveni anumite boli cronice.

 

6. Condimentează-ţi viaţa cu ceva interesant

O plimbare romantică pe plajă este întotdeauna binevenită, dar gândeşte-te cât de interesantă şi eliberatoare ar fi o lecţie de surf!

“Când faci ceva interesant, inima ta bate puternic, iar sistemul nervos este activat ca atunci când eşti excitat”, explică doctor Cindy Meston.

Adrenalina îi face atât pe bărbaţi, cât şi pe femei mai atrăgători.

7. Masajul, bun la toate

Tehnicile de masaj pot face minuni în ceea ce priveşte excitaţia sexuală mai ales dacă eşti stresat, îngrijorat, furios.

Nu uitaţi să luminaţi camera difuz şi să daţi drumul la muzică liniştitoare.

8. Iohimbina

Folosit în Africa de acum mult timp în calitate de afrodisiac şi adesea numit Viagra naturală, are proprietăţi specifice pentru a vindeca impotenţa bărbaţilor, dar se pare că funcţionează şi în cazul femeilor.

Medicament vasodilatator, iohimbina acţionează asupra arterelor cutanate, renale, intestinale şi genitale (corpii cavernoşi ai penisului).

9. Gingko Bilboa

Acest remediu pe bază de plante, din frunzele arborelui de Gingko Bilboa, îmbunătăţeşte fluxul de sânge spre creier şi spre organele sexuale.

Astfel, creşte dorinţa, excitaţia şi este favorizată atingerea orgasmului.

10. Miroase-l!

Mirosul partenerului (a hainelor, a pielii lui) este aproape un afrodiziac. A mirosi sudoarea unui bărbat creşte nivelul de cortizol (hormonul eliberat de glandele suprarenale) care, la rândul lui, impulsionează excitarea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
De unde vine infidelitatea?
De unde vine infidelitatea?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”