Poziţii sexuale care au făcut furori în 2019. Ce preferinţe au avut cuplurile în acest an

Iată ce poziţii sexuale au ales cuplurile în 2019.
Poziţii sexuale care au făcut furori în 2019. Ce preferinţe au avut cuplurile în acest an
FOTO: pixabay.com / Poziţii sexuale care au făcut furori în 2019. Ce preferinţe au avut cuplurile în acest an

Aşa cum fiecare an vine cu noi tendinţe, surprize şi provocări, aşa se întâmplă şi cu 2019 care urmează să se încheie cu graţie şi să spunem adio tuturor nebuniilor care au devenit populare între timp şi care ne-au lăsat cu gura căscată. Nu doar îngrijirea personală şi rutina de zi cu zi au fost în lumina reflectoarelor sau dietele pentru slăbit, ci şi sexul. Şi acum, pe bună dreptate.

Sexul reduce stresul, te ajută să ai un somn odihnitor, te ajută în arderea caloriilor şi, bineînţeles, este o sursă de plăcere. Cu toate astea, anumite poziţii sexuale au în 2019 pe placul multora, iar publicaţia Health a decis să facă un TOP al celor mai des puse în practică.

Lazy Sunday. Anul 2019 pentru mulţi dintre noi a fost un an al leneşilor. Nu am mai luat totul pe repede-nainte şi nici chiar şi în privinţa sexului am lăsat-o mai uşor. Pentru acestă poziţie este nevoie să staţi într-o parte, unul lângă celălalt, în timp ce partenera trebuie să ţină un picior ridicat sau peste partener pentru a putea fi uşor de penetrat. Astfel, amândoi aveţi control asupra mişcărilor şi ritmului.

Lazy dogs. O altă poziţie, tot pentru leneşi dacă e să spunem aşa, este o altă variantă a poziţiei sexuale doggy-style, atât că partenera trebuie să stea întinsă pe burtă în timp ce bărbatul stă deasupra ei şi o penetrează pe la spate. Poziţia poate fi destul de confortabilă şi, de ce nu, le poate permite partenerilor să formeze o conexiune, pentru că în tot acest timp se pot ţine de mână.

Femeia deasupra în poziţie plank. 2019 a fost despre femei puternice, femei care ştiu ce-şi doresc, care pot fi superioare bărbaţilor şi, chiar şi în timpul sexului, aceştia pot fi ”dominaţi” de o prezenţă delicată feminină. Spre deosebire de clasica poziţie în care femeia stă deasupra, de cele mai multe ori cu genunchii îndoiţi, aceasta se poate aşeza deasupra partenerului, întinsă, având tot controlul pe care şi-l doreşte. Contactul vizual, atingerile intime, săruturile pe gât sau în zona urechii sunt doar câteva dintre lucrurile cu care îi poate da partenerului lumea peste cap.

Deasupra cu spatele. Această poziţie în care, din nou, femeia se află deasupra permite controlul mişcărilor şi a intensităţii cu care are loc penetrarea. În plus, partenerul îşi poate descoperi iubita sau se poate juca cu părul ei, cu gâtul ei sau cel puţin să-i arate cât de mult şi-o doreşte prin intensitatea cu care o penetrează. De ce nu, putem aminti că jucăriile sexuale au fost la mare căutare în acest an şi se integrează perfect poziţiei.