Partenerul are penisul prea mare? Ce este de făcut în această situație

Nu este prima oară când aud situații de acest gen, când femeile se plâng că partenerul are penisul prea mare.
  • Publicat:
Partenerul are penisul prea mare? Ce este de făcut în această situație
Foto: shutterstock

Navigând pe Internet am dat peste problema unei doamne aflată la o vârstă înaintată care, din păcate, nu se poate bucura în totalitate de plăcerile sexuale oferite de partener. Nu este prima oară când aud situații de acest gen, când femeile se plâng că partenerul are penisul prea mare. Să vă prezint situația doamnei și ce ar fi de făcut în această situație.

Ce faci în situația în care partenerul are penisul prea mare?

„Sunt o femeie de 66 de ani și de 11 ani am ieșit dintr-un mariaj de 30 de ani. Soțul meu a plecat să locuiască împreună cu femeia cu care avea o aventură, dar mariajul nostru nu mai era unul solid de câțiva ani, iar activitatea sexuală se diminuase drastic. Am un prieten, de sex opus, de aceeași vârstă cu mine și suntem prieteni cu beneficii. Doar că beneficiile nu prea funcționează. Nu mă poate penetra. Ori vaginul meu este prea strâmt, ori penisul lui este prea mare (după 30 de ani de monogamie, nu prea sunt cunoscătoare de mărimi ale penisurilor). Mă întristează lucrul acesta și mă face să mă simt inconfortabile. Reușim să ne satisfacem în alte moduri, dar penetrarea iese din ecuație. Înainte de a consulta un medic, e ceva ce fac greșit?”– cam așa sună mesajul doamnei publicat de The Guardian.

Înainte de toate, este absolut minunat că lipsa penetrării nu împiedică această prietenie cu beneficii de a simți plăcere până la urmă. Sexul nu se rezumă doar la penetrare, ci și stimularea minții și anumitor zone ale corpului. Într-adevăr, unii bărbați sunt mai dotați și poate chiar se confruntă cu dificultatea de a găsi femei cu care „să fie compatibili”. După o perioadă de abstinență sexuală și mai ales la vârsta la care femeile se confruntă cu o diminuare hormonală, pot experimenta o atrofiere vaginală care să restricționeze penetrarea indiferent de mărimea penisului.

În aceste situații puteți lua în calcul un preludiu îndelungat și penetrarea proprie în urma masturbării, bineînțeles folosind lubrifiant. Astfel, vei înțelege mai ușor filozofia genitală curentă și te vei putea împrieteni din nou cu penetrarea, astfel încât să te simți confortabil. Indicat este să consulți un medic, un specialist, pentru că cel mai probabil vei avea nevoie de tratamente care includ terapie cu hormoni, pentru dilatația vaginală sau poate chiar este nevoie de terapie sexuală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: